Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot kezdjek el 13...

Milyen sportot kezdjek el 13 évesen?

Figyelt kérdés
13/L vagyok és nincs semmi tapasztalatom átlagos a fizikumom de a heti 5 tesiórán kívül nem csináltam semmit(de az elsős korom óta) és nagyon érzem hogy vágyom rá.Nayon lelkes vagyok,de ha sok gyakorlással sem érem el amit akarok hajlamos vagyok feladni,ha nem látom értelmét.Egyébként bármi érdekel labdajátékok,szeretek kosarazni (bár magas az nem vagyok)röpi kézilabda, táncok , Budapesti vagyok.

2014. febr. 9. 17:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Am most jövök rá h 14 vagyok ...
2014. febr. 9. 18:51
 2/5 anonim válasza:
Grat 14... Szerintem kezdj el a testépítést...
2014. febr. 9. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye... Én írtam az iskolám évfolyamán a legjobb felvételit 87 pontot és japánt akarok tanulni. A testépítés nem vonzz mert lány vagyok és nem érzem a társaságot meg hogy átmozgat. mellesleg meg nemrég volt a szülinapom is azért felejtettem el röpke pár percre.
2014. febr. 9. 21:48
 4/5 anonim válasza:
Milyen kezes vagy? Mert a bal kezesek a kézilabdában kincsnek számítanak.:) A röplabda is nagyon jó, ha nem szeretsz futni akkor ajánlom. A pingpongban is a balkezesek különlegesnek számítanak, bár ők a kézilabdában jobban érvényesülnek. Táncolni nem jártam, arról nem tudok írni. Még az úszást ajánlom, bár az nőknél nem mindig túl kellemes..
2014. febr. 28. 20:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos jobb kezes vagyok... De a kézilabdán én is gondolkoztam.
2014. febr. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!