Bet365 bónuszt hogyan kell kivenni?
Figyelt kérdés
Első játék mobilról bónuszba adott 7500-at.
Ezt írja: "A bónusz kifizetésének igényléséhez további 45 000,00 HUF összegben kell téteket feltennie."
Na ez majdnem megvan, viszont bónuszból pakolgatja vissza. és olyat ír "Tétek jelenlegi összege 0,00"
pedig már játszottan kb. 35k-t.
Én értelmezem félre, vagy valamit rosszúl számol? Alatta írja az eddigi fogadásaimat bonus óta, de az összegét nem számolja bele gondolom mert: "Szükséges tétek összege 45 000,00"
2014. febr. 9. 03:28
1/3 anonim válasza:
Igazából ez nálam is érdekes volt, mert én azt a 7500at 1 hétig forgattam mire a kivehető lett az egész. Pedig napi 18-24ezerért játszom. Játssz csak előbb utóbb kivehető lesz.
2/3 anonim válasza:
1,6 feletti szórzokkal forgasd meg a bónuszod.
3/3 A kérdező kommentje:
1,6 feletti az összes, és már megvan simán a 45k, de nem adja be azt írja még mindig kell 45k. :(
2014. febr. 9. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!