Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Leg Magic, tapasztalatok?...

Leg Magic, tapasztalatok? Belső combrészre hatékony?

Figyelt kérdés
Elvileg kíméli az izületeket , az nekem nagyon tetszik . Nem vagyok Top Shop rajongó , de nem vitatom ,hogy árulnak hasznos és jó dolgokat is . Nagyon , nagyon kell valami a belső comb fogysztására , feszesítésére , az izom fejlesztésére . A gyakorlatok amiket most végzek amik különféle lábemelések , gugolás a belső izmokra nem nagyon hatnak .

2014. febr. 3. 19:32
 1/10 dirtboy ***** válasza:

a leg magic pont egy nem hasznos dolog,az egy átverés

helyi zsírégetés pedig nincs,nem tud irányítani hogy csak belső comból fogy még csak azt sem hogy csak combból.

ahová a legkönnyebben hízol onnan megy le legnehezebben,tehát utoljára.

étrend szükséges a biztos fogyáshoz és az izom védelmére,mozgásnak aerob mozgást ajánlok.

2014. febr. 3. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Talán árulnak hasznos dolgokat,de ez nem az.Ennyi pénzért főleg.

A guggolás,kitörés ugyanúgy megdolgoztatja a belső területeket is.

A cucc árából 3 havi kondibérlet kitelik,ott minden megvan a hatékony erősítéshez.

De az a baj, hogy az alapfogalmakkal sem vagy tisztában,azt se tudod mit csinálj és hogyan.Előbb valalmi tudás kéne..

2014. febr. 3. 19:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Kisezer videót néztem már meg gyakorlatokkal , szoktam jógázni ( amiből sok fajta van a relaxálós mellett csináltam az erőnlétit is a zsírégetőset is ) ezenkívül spinning edzésre is járok , a konditerem társaság hiányában kizárt . A külőnféle squat gyakorlatokat csináltam , de a beslő combbal nem történik semmi .
2014. febr. 3. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Táplálkozás szempontjábúl kerülendő a szénhidrát (gondolom) protein (hús , tojás , hal) az ok sok zöldségféle meg elegendő víz fogyasztása , gondolom ez lenne a megfelelő étrend hogy csökkenjen a zsír aránya és hogy növekedni tudjon az izomtömeg .
2014. febr. 3. 20:00
 5/10 dirtboy ***** válasza:

most nem tudom hogy kifelejtetted e a vesszőt vagy pontot de a protein az nem kerülendő hanem pont hogy meg kell emelni a bevitelét.

a ch-t teljesen ki nem tudod iktatni nem is szükséges,csak csökkenteni kell 1-1,5g/tskgra kb.

2014. febr. 3. 20:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Kimaradt a vessző . Igen azt akartam kifejezni ,hogy kell a protein .
2014. febr. 3. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyszerre nem működik hatékonyan a fogyás/izmosodás.

Különböző étrendet és edzést igényelnek.

Válaszd ki mit akarsz és arra koncentrálj mert csak elakadsz mint most is.

A konditerembe minek társaság? Legalább nem cseverésztek 5 percet a barinőkkel minden sorozat közt.

2014. febr. 3. 20:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát nincs tapasztalatom ,de a protein és (főképp) a zöld zöldségek fogyasztását javasolják a paleo étrenben és állítólag fogy az ember és gondolom nem izmot veszt ,ha visz be elég proteint és még edz is hozzá .

Nincs merszem a sok kigyúrt pasival meg a tünci kis barbikkal együtt lennia konditeremben , még a végén csak leblamálom magam . Nem sikerült sem csajt sem pasit beszervezni , pedig szivessen mennék edzeni egy kicsit a kondigépeken .

2014. febr. 3. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát menjél! A konditermi látogatók kb. 10 százaléka tartozik az általad leírt kategóriákba.A többi mind átlagos ember.

Ameddig értelmesen edzel és nem állsz neki tütükében fekvőtámaszozni a lábtolón addig senki se fog lenézni.

Egyébként a kondisok elég jófejek,szóval nyugodtan kérj tőlök segítséget.Senki se fog kineveti:)

2014. febr. 3. 21:22
 10/10 TXCowboy ***** válasza:

"a belső comb fogysztására , az izom fejlesztésére"

Ezek ellentmondóak egymásnak. Most vagy fogysz, vagy hízol valamire. Amúgy zsírt fogyasztani izom edzéssel nem lehet, viszont, ahogy írtad is fejlődik az izom, vagyis még vastagabb leszel ott.

2017. jan. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!