Ha boxolok megtudom magam védeni az utcán?
Figyelt kérdés
Elszeretnék valami önvédelmi sportot járni tanulni. Azt mondták nekem, hogy a box a legjobb, mert gyors leszek, és majd kikerülöm az ütéseket. De, mivan ha késsel támadnak rám? A boxal megtudnám magam védeni???2009. dec. 5. 16:54
1/8 naphtha válasza:
Jó dolog képezni magad. Válassz olyan sportot ami az alkatodnak, mentalitásodnak a legmegfelelőbb. Széles a paletta. A krav maga egy elég kemény cucc és az önvédelemről, taktikáról szól. Az aikidó az ellenség energiáit használja saját maga ellen (Steve Seagal). Nekem ezek szimpatikusak. De mégegyszer mondom, keresd meg a számodra legmegfelelőbbet.
2/8 anonim válasza:
kocsmában jól jöhet, de ha a nyolcban körülállnak, akkor cseszheted az egészet. se a rugós késre, se a 9 milliméteresre nem lehet gyúrni. :)
3/8 anonim válasza:
Boxolhatsz, de elő van írva, hogy nem használhatod szabadon még akkor sem ha megtámadnak... max elfutsz.
4/8 anonim válasza:
ha önvédelmet akarsz tanulni, akkor mindenképpen krav maga, azt direkt erre találták ki, hogy utcán mindenféle fegyver és túlerő ellen megvédd magad.
5/8 anonim válasza:
Igen megtudod magad védeni,de keményebb ütéseket nem alkalmazhatsz,mert ez szabályban van,de egyet nyugodtan oda üthetsz neki szerintem:)
7/8 anonim válasza:
Én 2 évig boxoltam (nem versenyszerűen) és ez azér necces de mondjuk 2 cigány csávót egyszerre levernék ,ha nem használnak kést.És ha megtudják, hogy megvertél valakit simán kitiltanak az egyesületből(én csak abba simán abba hagytam, de volt egy-két srác akit kitiltottak).
8/8 anonim válasza:
A box valóban nagyon jó önvédelemre, ha azomban kést fognak rád és nálad nincs semmi fegyver, akkor megszivtad :(
"Boxolhatsz, de elő van írva, hogy nem használhatod szabadon még akkor sem ha megtámadnak... max elfutsz."
hát ezt meg honnan szedted kolléga??? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!