12 évesen még nem lenne késő elkezdenem a piruettet?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy aki piruettezik,meg versenyekre jár,az már 6-7 évesen elkezdte,és már felesleges hozzáfognom.2014. jan. 27. 20:02
1/5 anonim válasza:
Bocs, de a piruett az milyen sport?
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom..
Nem is igazán ismerem a sportot, de az hogy később kezdi el valaki, az általában a küzdősportokban szokott kijönni.
Szerintem simán el lehet kezdeni, nyilván te akkor később fogsz olyan ügyes lenni, hogy versenyekre járj, mint azok akik már korán kezdték.Még csak 12 vagy,ilyenkor ég semmi sincs későn.Ha meg szeretnéd csinálni, ne az tartson vissza, hogy mások mikor és hogyan,hanem határozd el, és csináld.Az pedig egy nagyon buta kijelentés, hogy "felesleges".
Remélem segítettem.
3/5 sarkany21202 válasza:
gen szerintem is elkezdheted mert a többiek már oviban fociztak én meg csak 2 éve kezdtem és már jobb cvagyok mint azok aki ovi óta fociznak már kb 1 szinte vagyok a jobbakkal szóval elkezdheted majd belerázódsz és menni fog
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Egy barátnőmmel gondolkoztunk rajta,az elhatározás megvan,csak kéne keresni egyet a közelbe,mert ami van,az havi 8000ft heti 3 alkalomra,az meg sok :/
Az első válaszolónak meg üzenem,hogy a piruett olyasmi,mint a balett. :)
2014. jan. 28. 16:16
5/5 A kérdező kommentje:
(lemaradt):ha arra gondoltál,hogy mért a sport,mozgás kategóriában van,akkor azért,mert ez is egyfajta MOZGÁS és nem volt külön "tánc" kategória..
2014. jan. 28. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!