Szerintetek hogy bírnám egyszerre a kettőt? 15/É
Nemrég kezdtem el röpizni, elég kemény edzés van, egy héten 2szer 2 óra. Már régebben (több mint 2 éve) abbahagytam a hiphopot, most már nagyon megbántam, szeretnék visszamenni. Akkor, amikor még jártam, egy héten 2 óra volt, egy 1 és egy 2 órás. Az se volt egy kis piskóta.
Van köztetek olyan, aki csinált ilyet, hogy egyszerre több edzésre is járt? Hogy bírtátok?
A tanulástól nem nagyon venné el az időt, mert amúgy se szoktam nagyon tanulni, tartom a 4-es átlagot.
Igen, én egyszerre 4 edzés típust végzek és én így szeretem:)
De nem egyszerre kezdtem őket, csak ahogy teltek évek, mindig beleszerettem másba, de a régit sem akartam abba hagyni:)
Viszont a 4 edzésből: három kiegészíti egymást, egy nem igényel egész életmódot, egyet kiskorom óta csinálok.
Kettő szintén kiegészíti egymást:)
Arra figyelj hogy:
Fokozatosan emeld fel az edzés mennyiséget heti 4-re.
Ha nem birod a heti 4-et, akkor abból járj egyel kevesebbszer ami jobban megy!
Nézd meg, hogy melyik óra miből áll! Csoportositsd le az alábbi szempontok szerint (egy órán nem csak 1 lehet):
1. Aerob állóképesség
2. Anaerob állóképesség
3. Aerob erő-állóképesség
4. Anaerob erő-állóképesség
Az a lényeg, hogy ha 1 vagy 2-es van, akkor 3-mas vagy 4-es is legyen!
Hogy a kettő közül melyik azt a célod határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!