Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni és ezzel...

Hogyan tudnék hízni és ezzel együtt erősödni-izmosodni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet: 182cm magas vagyok és ehhez párosul mindössze 55max.60kg. Szóval rohadtul vékony vagyok. 16éves vagyok és 3éves koromtól(!)rendszeresen sportoltam(atlétika,foci,futás) 14éves koromig,majdnem napi szinten.Mégsem erősödtem lóf.szt sem. Mai nap elhatározásra jutottam.:Változtatni akarok!!!

Már a tököm tele van azzal,hogy ha valaki pofázik vagy keménykedik,esetleg nekem jön,akkor nem tudom-nem merem beverni a képét!

Hangsúlyozom:Félre ne értsetek! Nem azért akarok erősödni,hogy verekedjek,hanem,hogy kicsit félelemkeltőbb legyek,hhgy azért kétszer is gondolja meg a hülye gyerek,hogy belém köt-e. Szóval értitek remélem a problémám...

Vagy ilyen vékony testalkattal nem lehet semmit kezdeni?

(ha Szerintetek érdemes,akkor konditerem szóba jöhet!)

Előre is köszönöm ha segítetek...!

2009. dec. 3. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy voltam mint te, annyi idősen ilyen kis vékony voltam, és nekem is elegem lett. Én akkor elkezdtem zabálni amennyit bírtam, de nem sok eredménye lett, csak a hasamon látszott meg hogy kicsit híztam. Aztán elkezdtem konditerembe járni, mellé maradt az annyit zabálás amennyit bírok, persze jó minőségű kaját. Így sikerült elérni hogy 183 centimhez 80 kiló lettem és minimális háj van rajtam szóval főleg izom jött fel. Neked is azt ajánlom hogy egyél mint állat és kondizz heti 3x, 4x, bár rögtön nem látsz majd látható eredményt, kell hozzá 1-2 év amire tényleg látod hogy ért valamit amit csinálsz.
2009. dec. 3. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt kezd el szépen olvasgatni:

[link]

ALAPOK!!! Itt mindent leír a tömegnöveléshez!!!

2009. dec. 3. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam.

Ha már HELYESEN gyúrsz, tehát már begyakoroltad a helyes technikákat, nyomj el egy Creatin kúrát, Volumassal.

Nagyot fog látszani rajtad.

Ezek táplálék kiegészítők, megy ezek nélkül is, de amikor jönne az a rész, hogy elmenne a kedved az egésztől fáj mindened és nem fejlődsz, akkor segítenek át a nehezén, azzal hogy látványos fejlődést hoznak.

2009. dec. 3. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

CSáó én is ilyen voltam 16évesen 55kiló kis nyikhaj.Heti 4-5 edzéssel, 22 évesen vagyok 88-90kiló 176 centimhez.

22F

2009. dec. 4. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!