Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindennapi fekvőtámasz?

Mindennapi fekvőtámasz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 éves vagyok, és hát elég későn érő.

Ha minden nap megcsinálok annyi fekvőt amennyit tudok, mondjuk 10-es sorozatokban, 60-90 másodperces pihenőkkel, akkor ez mire lesz elég? Ezt így jó ha csinálom? Ha minden nap? Körülbelül minden nap 50 vagy max 70 fekvőt tervezek, jelenleg. Ha ezt így megcsinálom akkor nem vet vissza a fejlődésben? Növésben, nemi érésben? Elérhetem vele, hogy nyárra már szép felsőtesttel mehessek strandra?:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. dec. 1. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
valahol el kell kezdeni, de szerintem ne mindennap (hanem minden másnap) és nem tarts ilyen hosszú szüneteket.. olvass vissza, már elég sokan kérdezték ezeket. Valamint csak fekvőtámaszoktól nem lesz arányosan kidolgozott felsőtested.
2009. dec. 1. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindennap csináltam és semmi bajom nem lett tőle, és még mindíg csinálom és még mindíg semmi bajom másfél éve
2009. dec. 1. 19:51
 3/7 A kérdező kommentje:
és meg is látszik rajtad valami?
2009. dec. 1. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát jóhogy mellemre meg vállamra rakott bőven izmot sőt kicsit a hátamra is
2009. dec. 1. 21:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2009. dec. 1. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:
bajod semmi nem lesz, csak lassabban fejlődsz, ennyi.. mondjuk 70 fekvőt lenyomni nem nagy megerőltetés, rendes erősítésnél viszont kell az izmoknak regenerálódáshoz időt hagyni.
2009. dec. 1. 22:11
 7/7 anonim válasza:
én is elkezdtem...ha 20asával megcsinálsz minden másnap 100-at meg rendesen eszel az teljesen jó és meg fog látszani:D 15/f
2009. dec. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!