Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak:ha szeretnék...

Mit csináljak:ha szeretnék valamit sportolni, de a szüleim nem engedik. Próbálkozzaktovább a kérleléssel, vagy ne?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akkor nem vetess 25kilós kétkezes rúd szetet plusz kb két darab 10kilós egykezest amit lehet további súllyal növelni, ezekkel sok mindent meglehet csinálni, otthon is tudod majd csinálni, és legalább majd kigyúrod magad valamennyire:D
2009. dec. 1. 17:17
 2/6 anonim válasza:
Mi az hogy nem engedk? Mond el a szüleidnek hogy a sport jót tesz az izomzatodnak a csontjaidnak és nő a szellemi és probléma megoldó képességed? Ha szabad megtudnom miért nem engedik?
2009. dec. 1. 17:36
 3/6 anonim válasza:
miért nem engedik a szüleid?az iskolában nincs valamilyen sportszakkör?
2009. dec. 1. 17:56
 4/6 anonim válasza:
miért nem engedik?? van vmi egészségügyi problémád v régebben volt? szerintem mindenképpen próbálkozz tovább, előbb v utóbb úgyis belemennek. a sport egészséges. ha sehogy nem engednek, otthon is tudsz tornázni DVD-re, figyeld meg, h a nap melyik szakaszában vagy annyi időre egyedül hagyva, h lemenjen egy 35-40perces torna. állandóan nem tudnak szemmel tartani, lesd meg a lehetőségeid:)
2009. dec. 1. 18:46
 5/6 anonim válasza:
Szerintem válasz vmi lightos sportot azt csak megengedik...ha meg nem akkor én azt csinálom h rosszkedvű és letört vagyok ez nállam mindig bejön!de ha nállad nem akk könyörögj nekik kitartóan!egy idő mulva azért fogják megengedni mert már unják a nyafogást a hugom mindig ezt csinálja probáldd ki!
2010. aug. 18. 17:07
 6/6 anonim válasza:
Én a focit már 7 évemondom szüleimnek és nem engedik... Mást meg nem akarok F/17
2013. aug. 10. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!