Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ropogok mindenhol fiatalon....

Ropogok mindenhol fiatalon. Orvos, vagy házilag rendbe hozható?

Figyelt kérdés
Egy kevésbé megerőltető láb emelés alatt is ropogó hangokat ad ki a térdem, csípőm. Más gyakorlatoknál ugyan ez a helyzet a vállammal, illetve egy kicsit a könyökömnél is. A térdem, csípős és vállam a legborzasztóbb. Kikészülök csak a hangtól is. Porcerősítőt kellene szednem? Vagy előtte mindenképp orvos? Ha igen akkor hova? Először háziorvos?
2014. jan. 12. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
20 eve recsegek-ropogok. artalmatlan, a laza izuleteid miatt van.
2014. jan. 12. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is mióta az eszemet tudom ropog mindenem, sokak szerint ettől meg tönkre az ízület, de ezt ne hidd el senkinek, ahogy az előttem szóló írta a laza ízületek miatt van, sok mindent nem lehet ellene tenni... persze ha túlerőlteted tönkremehet az ízület, de nem attól, hogy ropog. ha ropogós vagy érdemes időnként felkeresni egy manuál terapeutát az kiropogtat úgy ahogy kell:)

ha akarsz szedhetsz ízületvédő készítményeket, ártani nem árt...

2014. jan. 12. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyszerűen megrémít ahogy csak fordulok hallom ezeket a hangokat...de akkor remélem nincs nagy gond :)
2014. jan. 12. 22:02
 4/4 viktorvarga ***** válasza:
iszol elég vizet,v valamit?
2014. jan. 13. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!