Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Aki szokott rendszeresen...

Aki szokott rendszeresen futni, az tudna segíteni nekem?

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

Esténként 2 naponta kimegyek futni 2 km-t. Mindig tiszta víz vagyok, ami zavar, hogy a hosszú hajam is.

Szeretnék reggel felkelni 4-kor és kimenni olyankor is, mert érzem rá az igényt, a testemnek jól esne. A gond az, hogy tiszta víz a hajam, hogy menjek így dolgozni? Vékony szálú, szőke hajam van, hamar átvizesedik az egész. Ha minden nap megmosom, akkor meg hamar tönkre megy, zyírossá válik.Másrészt, ha a munka előtt hajat is akarok mosni, beszárítani, akkor legalább 3 kor kell felkelnem, az dúrva.

Ti hogyan oldjátok ezt meg?

20/ L

2009. dec. 1. 12:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még egy dolog:

Ha egy normális futó cipőt akarok, milyen cipőt keressek. A fent írtakat megjegyeztem, ezen kívül egyéb kritérium?

Nem vagyok benne jártas, elnézést, de soha nem vettem még futó cipőt. :-D

Mire figyeljek? Esetleg nem tudja valaki Debrecenben hol érdemes szétnéznem?

2009. dec. 3. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
még mindig én vagyok, szóval, mire tényleg szépen elkezdtem leszálkásodni tőle az 2-3 hónap volt, az étkezést illetően jól látod a helyzetet ott hozzá kell igazítani, de ehhez nem igazán értek inkább nem mondok hülyeséget, futócipőből igazából csak az ár szabhat határt olyan 10-15 körül vettem, nyújtásnak jók azok a gyakorlatok kb amiket testnevelés órán csináltatnak, annyi különbséggel hogy nem szabad rugózni nyújtás közben mert az életben nem lazul le, nehéz ezt így leírni, de a lényeg hogy szépen fokozatosan kell lazítani, a tested a saját súlyából megoldja a többit
2009. dec. 3. 22:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Akkor valami nagyon nincs rendben nálam. Régebben egész nyáron futottam , általában naponta, néha 2 naponta. nem is ettem túl sokat. Fogytam, de feszes szép combom nem lett.

Most hogy újra elkezdtem, ne nevessetek ki, de úgy érzem magam, mint egy töltött galamb.

Olyan, mintha puffadt volna a combom , a fenekem. A vádlim kőkemény megint.

Mit tegyek, hogy a combom vékonyabb és szép feszes legyen? Ne is álmodjak erről?

Mégis van, aki kissé kövér, aztán a sporttól nagyon szép , formás popsija és combja lesz.

Mit hibázok?

2009. dec. 4. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!