Valaki hozzá értő legyen oly szíves nekem tudna válaszolni vagy tanácsot adni?
Kondira nem telik, de attól még minek kell otthon ülni ? Vannak más mozgási lehetőségek is, valamint súlyokat lehet venni és otthon is lehet edzeni velük, nem kell külön elmenni konditerembe.
Persze attól is függ, hogy mit akarsz csinálni inkább.
A lényeg, hogy ezt a cigaretta leszokásról való dolgot nem kell annyira eltúlozni. Én is leszoktam a cigarettáról és nem szaladtak fel úgy a kilók, ahogyan azt az emberek többsége meséli, de valószínűleg azért is, mert nem kezdtem el helyettesíteni a cigit kajával, hanem ugyanúgy étkeztem, mint addig, s a mozgásmennyiséget valamivel növeltem, hogy biztosan elkerüljem ezeket a felszaladó pluszkilókat.
Ha leszoktál a cigiről, akkor (ha csak napi egy dobozzal számolok is) megspórolsz havi harmincezret!
Vegyél csak szépen abból a pénzből kondibérletet és csinálj heti három súlyzós edzést és heti három aerob edzést.
A három súlyzós edzésnek teljes testes, átmozgató jellegűnek kell lennie. Ezek legyenek mondjuk hétfőn, szerdán és pénteken.
Az aerob edzések pedig kedden, csütörtökön és szombaton.
A súlyzós edzéseken végezd a következőket;
Bemelegítés: 5-10 perc szobabiciklizés
1. 3x10 Guggolás
2. 3x10 Felhúzás
3. 3x10 Csigán lehúzás mellkashoz széles fogással
4. 3x10 Fekvenyomás kézisúlyzókkal
5. 3x10 Oldalamelés
6. 3x20 Álló vádligépezés
7. 3xamennyi megy: Hasprés
Nyújtás
Az aerob edzések 45-60 perc közötti monoton mozgásformák legyenek, körülbelül 130 körüli pulzussal végezve.
Ez lehet bármilyen kardiógép; szobabickli, ellipszis tréner, taposógép, futógép.
De lehet a szabadban tempós gyaloglás, kocogás.
Aztán mivel úgyis marad még egy csomó pénzed, vegyél magadnak egy multivitamint, meg edzés utánra tejsavófehérjét.
A kajádat meg rakd rendbe! Bár az nem pénz kérdés, mert szerintem az egészséges táplálkozás olcsóbb, mint pizzákat rendelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!