Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire van szükség a falmászáshoz?

Mire van szükség a falmászáshoz?

Figyelt kérdés

Milyen felszerelésre van szükség, ahoz hogy kirpóbáljam a falmászást? Cipő, kesztyű, sisak, heveder kötél?

Debrecenben szeretném kirpóbálni. Krélek adjatok tanácsot, hogy kezdjek bele!

2009. dec. 1. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:
2009. dec. 3. 21:53
 2/3 anonim válasza:
falmászáshoz, először szerintem ajánlatos boulderezni menni. oda nem kell kötél, max 2,5-3 méter magasan lehetsz, földön szivacs ha nem bírod lehuppansz :) nem kell hifiszuper felszereléssel odamenned, elég egy vékonytalpú, hegyesorrú cipő ( normálisan rá tudj lépni a fogásokra), és laza öltözet. ha megtetszik, onnantól jöhet az esetleges cipővásárlás (kb. 20k egy hobbi szintű ), magnézia, ziazsák, stb. ha köteles pályára mész, általában mindenhol lehet bérelni minden felszerelést, szóval elég csak odamenned és bérelni :)
2011. ápr. 7. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:
azt szeretném kérdezni bocs az offért hogy hoygan megy mert én is most kezdtem el debrecenben a tanítóképzőbe
2011. jún. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!