Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 évesen kiröhögnek egy...

14 évesen kiröhögnek egy konditeremben?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 17:15
1 2
 1/12 anonim válasza:
21%
A 15 év alattiakat meg is szokták verni, de ha fizetsz az edzőnek bevéd.
2009. nov. 30. 17:22
 2/12 anonim válasza:
94%

Nem hinném, hogy kiröhögnének, ha látják rajtad, hogy komolyan veszed. Inkább tisztelnek majd érte, hogy te már ilyen fiatalon rászánod magad, hogy tegyél valamit a testedért.

Nézd, a profi testépítők is elkezdték valamikor, szóval tudják milyen a kezdet.

Na meg amúgy sem kell túlzottan foglalkozni azzal, hogy mit gondolnak a többiek. :D

2009. nov. 30. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem röhögnek ki. a legtöbb teremben több ilyen korú is van.
2009. nov. 30. 17:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak elismerően bólogatnának, hogy van egy fiatal, aki törődik az egészségével, mert konditerembe járni felér egy fogadalommal, amit az egészséges életmódért teszel. Ha bátortalan vagy, hívj el magaddal egy barátot! De sok-sok segítséget kapsz a www.fitway.hu oldalain. Egyrészt megismerheted az ottani eszközöket, a gyakorlatokat, azok helyes végrehajtását, stb. stb. Nem te vagy az első, aki először megy le a konditerembe, mindenki így kezdte. Jó munkát!
2009. nov. 30. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha konditerembe mész, mintha a számítógép előtt görnyednél naphosszat. :))
2009. nov. 30. 17:45
 6/12 anonim válasza:
97%
Ha normális helyre mész ott nem divat foglalkozni másokkal, mindenki csinálja a dolgát.
2009. nov. 30. 17:50
 7/12 anonim válasza:
97%
dehogy röhögnek ki. ott csak magával foglalkozik az ember, kivéve ha társasággal megy.
2009. nov. 30. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Mihelyst belépsz az ajtón már röhögnek xD
2009. nov. 30. 18:10
 9/12 anonim válasza:
28%

Sok hülye őrült... Ne higgy nekik. NEM fognak kiröhögni, de és azt ajánlom, hogy várd meg a 16 vagy inkább a 17 éves kor. Neked még fejlődnek a csontjaid és fennáll annak a veszélye, hogy egy kicsit akár el is görbülnek a csontjaid (súlytól függ, és hogy mennyire erőlködsz/erőlteted meg magad).

Csinálj otthon húzódzkodást, felülést, fekvőtámasz... és fuss/guggolások...

2009. dec. 7. 18:40
 10/12 anonim válasza:
Ő én 14 vagyok régebben jártam konditerembe és a súlyzókkal ellátott eszközöket csak 16 éves kortól vagy a felett használhatod. Így én is csak a futópadot és a felülő padot használhattam. Amúgy nem röhögnek mindenki csinálja a dolgát.
2010. jan. 2. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!