Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Versenyszerűen táncolnék...

Versenyszerűen táncolnék Budapesten. Hol van erre jó lehetőség? 14/L[lent bőv. ]

Figyelt kérdés
Évek óta nem sportolok, nem csinálok semmit.Nincs is gond az alakommal, csak kezdek depressziós lenni a semmittevéstől. Hazajövök suliból, tanulok aztán bámulom a tv-t meg netezek, gyakran rámjön a sírás. Hétvégén barátokkal vagyok. Szeretnék mozogni, táncolni.. nemtudom hogy általános után hova tovább, semmi elképzelésem nincs mivel akarok majd foglalkozni..(most vagyok hetedikes) Fejembe vettem, hogy táncolni fogok és táncművészeti suliba megyek majd. Szeretnék 1 év alatt, eljutni egy olyan szintre táncban, hogy felvegyenek. Tudom hogy nagyon nehéz lesz, De viszont nemtudom hol táncoljak, mit stb. Ha tudtok valami jó táncstudiót vagy valamit leírnátok? árakat is stb. Balettra gondoltam.
2009. nov. 28. 19:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!