Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés elkezdése, de hogyan?

Edzés elkezdése, de hogyan?

Figyelt kérdés
veszek egy bérletet a konditerembe,holnap lesz az első alkalom,hogy megyek,még sose voltam konditeremben,és eléggé nem vagyok formában!miket csináljak a konditeremben holnap,hogy ne legyen nagy izomlázam másnap? hogyan kedzjek bele ebbe az egészbe? a karomból és a hasamból kéne fogyjak,és a fenekem kerekiteni szeretném!!segitsen aki tud! köszönöm 17/L
2009. nov. 27. 01:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell kétségbe esni, a teremben dolgozó személyi edző, útba fog igazítani! Itt mindent megtalálsz a témával kapcsolatban: [link]

Ha fogyni szeretnél az aerob vagy kardio edzés, a fenekedre nagyon jó gyakorlat pl a kitörés vagy a gugolás. Ezeket és még rengeteg más gyakorlatot pedig itt találsz: [link]

Remélem tudtam segíteni!

2009. nov. 27. 01:38
 2/4 anonim válasza:
77%

Rögtön bérlet? Előb inkáb szét néznék tetszik e az egész.

Szerintem terem nélkül is lehet sportolgatni. És legaláb megmarad a pénzed.

2009. nov. 27. 01:50
 3/4 anonim ***** válasza:

ha fogyni akarsz aerob/cardio edzéseket végezz aminek az a lényege hogy sokáig mozogsz egyfolytába

futópad / bicikli segít a teremben de akár csinálhatod a szabadban is

30-40 percig csinálni eléggé hatásos, nem könnyű de belejön az ember

inkább kocogj mint fuss futástól hamar kifáradsz amíg nem vagy edzésben és 5 perc futás semmit se ér kb

ha izmokat akarsz csinálni akkor fenékre guggolás valóban jó, hasra hasprés (olyan felülés mikor be van hajlítva a térded) + lábfelhúzás húzódszkodón, vagy lábemelés fekve, és ha vannak bent különböző láb gépek kipróbálhatod őket

de a nagy részét otthon is meg lehet oldani

és ami ugyanannyira fontos mint az edzés az a táplálkozás, ügyelj rá mit eszel meg, nem kell koplalni csak kerüld a zsíros + cukros kajákat (egy kevés kell de tényleg minimális, NEM napi szinten) és zöldség gyümölcs ezerrel

tudom hogy nehéz mert a mozgástól étvágyad lesz, a cukor+zsír beviteltől pedig energia és aki fogyni akar annak pedig energia nélkül kell edzenie mer nem szabad kajálnia annyit (mer ugye a testzsír fog üzemanyagként szolgálni csak az elég lassan bomlik le)

2009. nov. 27. 05:02
 4/4 anonim ***** válasza:
izomláz elkerülése végett pedig nyújthatsz edzés után + levezetés
2009. nov. 27. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!