Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A pankrátor meccsek meg...

A pankrátor meccsek meg vannak játszva?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Ki a f*sz mondta hogy szabályos a nyak kitörése?

Annyira gyökerek vagytok.

Te meg ne oltogassál mert ringen kívül is szájba baszlak!

Minden sportágba vannak balesetek akár szabályos akár nem.

2009. nov. 30. 19:19
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Te nagy pankrátor vagy mi?

Fogadjunk ,hogy csak egy hülye kis p-öcs kockafejű dagigyerek vagy akit az iskolában megvernek és itt meg fenyegeti a népet.

A pankráció meg előre megrendezett "tánc".

Lehet ,hogy tényleg megütik néha egymást ,de azt sokkal fájdalmasabbnak mutatják. Ez nem sport ez olyan mintha színházba járnál.

Lehet ,hogy szegény "pankrátor dagigyerekbe" egy világ omlik össze de ez van.

2009. dec. 2. 18:09
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
A jó k-urva a-nyádat azt b-azdmeg.
2009. dec. 4. 23:43
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Látom érzékenyen érint.

Nem baj sírj csak kisdagi!

2009. dec. 5. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
te kezdted ba-szki
2009. dec. 5. 14:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit kezdtem én?

Szrintem a 11-30 19:19-es "kommenteddel" kezdted lázítani a népet.

" 14:33-asnak mert te olyan qrva nagy szakértő vagy jót röhögtem a szöveged olvasása közben :D " EZT meg nem én írtam. De teljesen mindegy , menj pankrációzz egy kicsit akkor biztosan megnyugszol.

2009. dec. 5. 14:52
 17/21 anonim ***** válasza:
A pankráció bár megjátszott dolog, de elismerem,mert színészi tudás kell hozzá, és gondoljatok bele, hogy a 100-150 kg-os emberkéknek azért a ringkötélről kell tripla szaltókat ugrálnak, úgy hogy azért a ha lehet, ne legyen baleset belőle. Bár szerintem is csak kamu.
2009. dec. 21. 20:21
 18/21 anonim válasza:
40%
S-zétbaszom a szátokat. A nyaktörést nem tod megjátszani, a kéztörést sem, meg azt sem h dobálod az embert. Gondoljatok Undertaker-re, Mark Henryt kiemelte, ahoz izom is kell, mi értelme van nekik azért gyurni h megtudják játszani. Naon hülyék vagytok. Nem azt mondom h minden meccs rendes. de sztem 10-ből 2 van megjátszva max. A hell in a cell sincs megjátszva. meg mikor véreznek azt h lehet megjátszani? Akkora f-aszfejek vagytok h gondolkodni ti sem tudtok.
2010. márc. 4. 16:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Elöször is ANYÁDAT.

Másodszor ,én nem vagyok nagy pankráció rajongó és csak az Eurosporton láttam 1-2 részt de ott se vérzés se kéztörés nem volt és olyan Bud Spencer-esen egymás mellé ütögettek ,szóval AZ megvolt játszva!!!

2010. márc. 5. 12:53
 20/21 anonim válasza:

Sztem is megvan játszva, de nem sok meccs. 10-ből max 3.

Főleg nincs megjátszva a Hell In a cell, meg mikor vérzik az ember, az meg hülyeésg h van náluk vmi amivel felvágják magukat.mert az iagazi vér.erről ennyit, nem azt mondom h nincs megjátszva, de naon kevés van megjátszva.de ott is lehetnek váratlan események.

2010. márc. 10. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!