Neten találtam ilyen edzést, mi a véleményetek?
Mi a véleményetek erről az edzséről? :)
http://www.youtube.com/watch?v=VJxFKeg-Eho
Hasznos/hatásos-e vagy sem, hol lehetne ilyet csinálni, stb?
Döntsd el, mi a célod! Mindig ez határozza meg a hatékonyságát egy módszernek.
Vannak olyanok, akik a tradicionális ősi japán kardvívást gyakorolják. Vannak, akik lovagi tornákat rendeznek korhű öltözékben, megint mások pedig a II. világháború híres csatáit elevenítik föl.
Nekik ez a szenvedélyük, érdekli őket a történelem, az ő céljuk minél jobban belehelyezkedni egy kis időre az adott korba.
Nem feltétlenül jelenthető ki, hogy valami jó vagy nem jó, ha nincs szempont, ami alapján vizsgáljuk. Van logikus magyarázata annak, hogy egyesek miért mennek rá a jégre egy bottal és kergetnek egy kicsi fekete korongot? Arról is elég nehéz meggyőzni másokat, hogy miért jó odaállni valaki elé, és üttetni a fejemet vele, meg rugdosni egymás combját. 15 éve próbálom elhitetni mindenkivel, hogy érdemes, több-kevesebb sikerrel. :)
Tehát kedves kérdező, mi a te célod? Izmosodni szeretnél? Bunyózni akarsz? Vagy a hagyományőrzés vonz? Vagy bármi más?
Ha ez eldőlt, már nem nehéz választani.
Gladiátor harc, és erőnlét...
Gladiátorok mióta kendóztak? :O Lemaradtam töriből O_O
Az meg, ahogy néztem a videón, nyilvánvalóan nem profik, hanem tanoncok, tehát olyanok, akik kezdők... én se tudnék szépen ütni, ha azért megyek oda hogy megtanuljam, nem?
Nem azt kérdeztem, hogy jól csinálják-e, hanem hogy a gladiátor harc tanulása összevetve egy erőnléti edzéssel: Lásd videón pl Insanity híres edzése és a bootcamp
Van valahol hasonló gladiátorosdi tanulási lehetőség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!