Mit csinálnak az online foadoirodák ha kiderül, hogy még nem vagy 18?
Szerintem külön kell kezelni a nyertes és vesztes irodákat. Mivel mindegyik szabályzatában szerepel, hogy 18 alatt nem lehet fogadni, így nem nagyon fogsz tudni reklamálni -még akkor sem, ha nem tűnik tisztességesnek-, ha így tesznek:
Ahol nyertél: törlik az összes fogadásod, az eredeti összeget pedig visszautalják oda, ahonnét befizettél. Elképzelhető, hogy mindezt csak 18 éves korodban, ahogy ez az előző válaszokban is szerepel..
Ahol vesztettél: vesztettél, nem kapsz semmit.
Gondolod meg, ha így ki lehetne kerülni a veszteséget, mindenki (na, jó, sokan) visszaélnének vele. Játszanak, játszanak, ha nyeremény van kikérik a nyereményt, ha vesztenek, arra hivatkozva visszakérik az eredeti összeget, hogy nincsenek 18 évesek.
Mindezt csak én gondolom így, lehet másképp is, nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Sok irodát használok én is a biztonságos fogadási módszerem miatt, de mindenhol szigorúan valós adatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!