Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Norica...

Mr.Fox kérdése:

Mi a véleményetek a Norica Dragon légpuskáról?

Figyelt kérdés

Üdv!

Szerintetek milyen a Norica Dragon légpuska? Megbizható, időtálló? És mellesleg, mennyire erős? Valamint alapjába véve, a spanyol gyártású puskákról mi a véleményetek, illetve tapasztalataitok?

2013. dec. 20. 00:20
 1/9 Grim13 ***** válasza:
ennyi pénzért van jobb, szebb, pontosabb is !
2013. dec. 20. 03:41
 2/9 A kérdező kommentje:
kösz a választ! haverombak ilyen tipusú van, és szerinte ifencsak jók.
2013. dec. 20. 14:10
 3/9 Grim13 ***** válasza:
igen jó csak van ennél jobb is ennyiért, de ha kezdő vagy tökéletes lesz
2013. dec. 20. 18:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igen kezdő még, legalábbis sok év kimaradt. Talán annyi hibája van a puskának, hogy picit pontatlan.
2013. dec. 20. 21:28
 5/9 Grim13 ***** válasza:
a legfontosabb hogy tudd hogy mire akarod használni, távolság, cél típusa, legyen minél több állíthatóság a puskán, legyen többállású a elsütő bill., fontos a huzagolt cső, szerintem a legjobb ha tényleg bemész egy boltba mert ott meg is foghatod és az sokat számít, ha rendelsz egyet a netröl és kiderül hogy "kényelmetlen" az nagy pofára esés de ha a haver szerint jó kis darab és esetleg ki is próbáltad akkor megkel venni....
2013. dec. 20. 22:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen persze, teljesen igazad van. Úgy gondolom ilyet veszek, mert kipróbáltam, és nagyon kézhez illik nekem, valmint igen erős! Tudom, hogy ez a legkevesbé fontos, de tetszik is. Csak mint mondtam kicsit pontatlan, de meg lehet szokni biztosan.
2013. dec. 20. 22:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként, a co2-ős puskákat tudod ajánlani?
2013. dec. 20. 23:10
 8/9 Grim13 ***** válasza:
igen, a rezonancia alacsonyabb az ilyen dolgokban csak ugye elfogyik belőle a co akkor nincs mivel lőni :D
2013. dec. 21. 00:08
 9/9 A kérdező kommentje:
na jah :) na mindegy maradok a Noricanál...
2013. dec. 21. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!