Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Írjon már aki bokszol vagy...

Írjon már aki bokszol vagy ért a bokszhoz légyszíves? (alul)

Figyelt kérdés

melyik magyarországon a legjobb bokszegyesület,. egyesületek?

miskolcon bokszolok , és profi szeretnék lenni , ezért a legjobb helyen edzeni tovább , vagy honnan tudok tájékozódni, ?

18 éves vagyok

2013. dec. 16. 20:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ja és amatőr se voltam, azzal kéne kezdeni?
2013. dec. 16. 20:11
 2/16 anonim ***** válasza:
Én nem boxolnék a helyedben, bár valószínűleg nem önvédelem céljából szeretnéd tanulni!
2013. dec. 16. 20:12
 3/16 A kérdező kommentje:
már tanulom mióta és jó vagyok benne ezért szeretnék érdeklődni ahogy hova menjek tovább magasabb szinten űzni
2013. dec. 16. 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Értelek! Tehát nem önvédelem, hanem csak úgy hobbi szinten! Értem! Nos, hát boxot mindenhol jól tanítanak, de a boxon nincs mit fejleszteni! Aki a nagyobb, erősebb az győz! Tehát eljársz boxolni, fejlődik a reflexed, otthon minden nap csinálsz öklön 30 db NAGYON szabályos fekvőtámaszt, 100 felülést utána 10 percig lábtartást, majd 100 guggolás, és ha tudsz valami reflex fejlesztő gyakorlatok! Jó edzést, és sok sikert! :)
2013. dec. 16. 20:51
 5/16 A kérdező kommentje:
XD köszi szépen a hozzászólást,
2013. dec. 16. 21:21
 6/16 A kérdező kommentje:
valaki remélem a kérdésemre is tud válaszolni
2013. dec. 16. 21:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Gondolom valahol Pesten van a "legjobb" egyesület, például Szántó Öcsi bácsi, de nem akarok hülyeséget írni, én nem bokszolok, aikikboxer mindjárt megmondja.
2013. dec. 16. 21:33
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek, előző csávót nem akartam leszólni, jószándékú volt de ha nem ért hozzá minek válaszolgat hülyeséget ezt utálom az emberekbe.
2013. dec. 16. 21:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Mégnitt vagyok! -_-" De értek hozzá, képzeld el! Az a kicsi, amit leírtam így van! :) Ha bánt minek kérdeztél, ha tudtad, hogy valaki tuti fel fog világosítani az

igazsággal, ami neked fájni fog? Amúgy nem értelek semmi csúnyát nem írtam! 1 tényt írtam le! :-/ Nah mindegy! :D

Üdv!

2013. dec. 16. 21:47
 10/16 A kérdező kommentje:
XD még felháborodik
2013. dec. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!