A csuklószorító tényleg az izzadság törlésére van?
2013. dec. 15. 20:59
1/5 anonim válasza:
ez amit linkelsz igen, de van olyan is ami szorít mint az ökör és tartja a csuklódat.
2/5 anonim válasza:
Arra is jóxD
A lazább fajták melegítik az ízületet, a szorosabb meg még tartja is.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem tökéletesen megfelelne az izzadság törlésére csak nem akarom, hogy komplett hülyének nézzenek a konditeremben, ha oda törölgetem a homlokom :D
2013. dec. 15. 21:15
4/5 Sowilo válasza:
Nem fognak hülyének nézni. Csak arra figyelj, hogy ne ilyen plüssös homokosos anyagból legyen, mert az biztos hogy nem fog felszívni semmit. Egyébként szerintem nem valami kényelmes megoldás, én ha izzadok, leveszem a trikómat és beletörlöm az arcom. Who cares? Utána úgy is kimosom.
5/5 anonim válasza:
vagy csak leviszel egy törölközőt főleg, hogy a legtöbb helyen kötelező(vagy legalábbis az van kiírva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!