Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a pankrációról?

Mi a véleményetek a pankrációról?

Figyelt kérdés
Azon belül mi a véleményetek a HCW-ről azaz a magyar pankrációról?
2013. dec. 6. 15:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én wwe-t nézek nem rossz. Magyart nem láttam még.
2013. dec. 6. 18:29
 2/19 A kérdező kommentje:
akkor kezd el nézni, jobb mint a wwe:D élőbe meg pláne
2013. dec. 6. 18:51
 3/19 anonim ***** válasza:

én szeretem.

mondjuk a wwe pár éve teljesen visszament a 12-16 éves nézők kiszolgálásába,ezért egy kicsit laposnak érzem a sztorivonalakat.

nincsen igazán durva heel-kedés,a pajzs is meg van rekedve és nagyon kiszámítható az adás.

a hcw-t meg szeretem,el szoktam menni élőben is megnézni fél évben 1x.

koppányt bírom csak kevés a szerepe,meg a colby is elég jól hozza a szemétládát:).

2013. dec. 6. 23:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Nagy kamu az egész.
2013. dec. 7. 01:58
 5/19 A kérdező kommentje:
akkor olvas sutána xd:D és ne ezzel a kifejezéssel illesd, vagy csak akkor, ha a filmeket is ezzel illeted. de am nézz meg egy japán death meccset és meglátjuk kipróálnád e xd:D
2013. dec. 7. 09:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen, te meg nézd meg a Jr. Dos Santoz vs Cain Valesquez meccset és utána mondd, hogy a pankráció igazi küzdelem.
2013. dec. 7. 23:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Te tényleg ennyire retardált vagy? Mondta valaki, hogy igazi? Segítek! nem! De nem is ez a célja... Mellesleg lefogadom egy mérkőzést sem láttál még, és sokkal de sokkal keményebb a pankráció, mint ez a félpercig a földön ölelgetem a másikat nulla látvány szar... ami meg is van bundázva xd Sokkal veszélyesebb és fájdalmasabb dolgokat csinálnak a pankrátorok, mellesleg az sem véletlen, hogy sok pankrátor megy át mma-zni és ott is megálják a helyüket. Megsúgom a pankráció egy sorozat,showműsor,koreográfia alapján, d eha benne vagy akkor tudnád, hogy nagyon sok momentuma a meccsnek improvizáció. Ettől függetlenül fáj, és veszélyes, főleg egy death meccs, mert szerintem egyik delikvensed se vállalná azt be. A Pankráció nem kamu, nem ez a jó szó rá, mert akkor akármelyik tv film vagy a tv sorozat is kamu, de azt sem ezzel illeted.
2013. dec. 8. 00:20
 8/19 A kérdező kommentje:

Tessék bennem volt annyi, hogy megnéztem az általad emlegetett meccsről egy highlightot. http://www.youtube.com/watch?v=3H6INwW2nBQ mondanom sem kell, hogy a 6 perces highlightban volt egy darab azaz egy komoly rúgás, és 4-5 komolyabb ütés, a többi földön fekvés ölelgetés, és kisebb erejű, ütés, egyszer kétszer mellé ütés volt. tessék linkelek neked, hogy még keresned se kelljen, mert arra lusta vagy.

Itt van egy japán death meccs highlightja. http://www.youtube.com/watch?v=SY5mdLE4kgo

hosszban ugyanannyi, mint a te meccsed, ugyanugy van egy jó egyperc duma ennek is az elején és a végén.

vagy itt van egy 4 perces videó magyaroktól, akik 3 éve alakultak. http://www.youtube.com/watch?v=XJvXS_t-g-0

Tudod én nem fikázok semmit ugy, hogy azt sem tudom mi az, és nem nézek utána. Szoval ha már fikázol valamit, legalább nézd is meg. Mellesleg én nem szaroztam meg fikáztam a te mecsed, de a két dolgot teljesen fölösleges összehasonlítani, mert az egyik küzdősport, a másik pedig nem(mégis fájdalmasabb, és mégis legalább akkora, ha nem nagyobb erő kell hozzá) Tudod pl amerikába a wwe-nél egy pankrátornak nem heti egy, hanem 3-4 mecse is akad, nem tudom, hogy a tieid miylen gyakran küzdenek, ezért nem mondok semmit. Senkinek se célja bebizonyítani azt, hogy ez valós küzdelem, de legközelebb a kamu kifejezést akkor használd, ha részt vettél egy ilyen meccsben xd:D Majd ha átszurják injekciós tűvel az arcod, vagy odatűznek a karodhoz valamit, illetve fejberugnak, ledobnak a földre(mondjuk itt pont nincs olyan, de sokszor elöfördul) beledobnak rajzszögbe, és rajzszöges basbellütővel hátba vágnak és azt mondod, hogy kamu és vérzel mint a szar, akkor elhiszem :)

2013. dec. 8. 00:48
 9/19 anonim ***** válasza:

azért azt tegyük hozzá,hogy ilyen véres november szintű meccset ők is az évben 1x nyomnak.

én ott voltam ezen és nem tetszett.

felesleges ki a fa-szomkodásnak éreztem és közelebb állt egy fakír bemutatóhoz,mint a pankrációhoz.

ez a vonal számomra értelmetlen.

dover kórházba is került utána ha jól tudom,mert a neon szilánkok a bőre alatt törtek szét.

szóval ez a szint már ökörség.

2013. dec. 8. 03:33
 10/19 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ökörség, icarus kerűlt korházba amúgy. Nem feltétlen évente egyszer nyomnak ilyen szintűt, sokszor van keményebb hardcore is. A czw-be meg mindig ilyen meccs van szinte.
2013. dec. 8. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!