Syntha-6 vélemények? Tómegnöveléshez szeretném alkalmazni?
Étrend rendben van, Fehérje ch testsúly kg-ént mérem! tudom hogy kicsi a fehérje tartalma csak sok jó halottam róla, meg úgy általában BSN termékek nekem beváltak :)
GASPARI NUTRITION MYOFUSION ELITE és persze még erről vélemény tömegnöveléshez...
kéne a francnak,mint írtad is kevés a fehérje tartalma
ha fehérjét akarsz akkor miért vennél olyan terméket aminek kevés a fehérje tartalma?
az hogy BSN márka név alatt van nem jelent semmit.
kalória tartalma miatt esetleg...
étrend helytesitőnek, lefekvés előtt,edzés utána tán..ilyesmire használnám de lehet jobban járnék a gaspari fehérjével vagy egy tömegnövelővel
kalória tartalma miatt?
ennyi erővel a szalonna is király.
fehérje, étkezéshelyettesítő...?
egy vödör nápolyi oszt jó napot:)
Mind a kettő egy nagy rak-ás....
Valaha is elgondolkodtál már azon, hogy egyes fehérjék, miért olyan végletesen olcsók? Vajon a Te fehérjédben is ott találhatók az összetevők között?
A minőségi whey protein alapja a WPC80 minőségi koncentrátum, és nem a magas laktóz tartalmú WPC35.
A minőségi fehérje nem tartalmaz hozzáadottan maltodextrint (glükóz polimerek), dextrózt, amely technikailag ugyan nem cukornak nevezettek, de ezek magasabb glikémiás indexüek, mint a fehér kenyér.
A minőségi fehérjében nincsenek hozzáadottan olcsó töltőanyagok, mint pl. glicin, alanin és taurin. Ezeket az anyagokat azért teszik hozzá, hogy egy bevizsgáláskor magasabb fehérjetartalom mutatkozzon.
A minőségi fehérje kis mértékben vagy egyáltalán nem tartalmaz kukorica szirupot, hidrogénezett zsírokat (dairy creamer), mivel ezek igen olcsó anyagok, amelyekkel a fehérjéd ízét javítják, de közben tele vannak "rossz" zsírokkal és cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!