Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves lánynak milyen küzdősp...

17 éves lánynak milyen küzdősportot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok eddig vívtam 10 évet, alacsony vagyok és vékony emiatt gondoltam kipróbálnék valami olyan küzdősportot, amivel meg is tudnám védeni magam, ha olyan helyzetbe kerülnék... Nagyon sokat sportolok jó a kondim is és még kitartó is vagyok. Nem késő elkezdeni?

A krav maga, kung fu, karate, box, kick box-ról olvastam eddig! Előre is köszönöm a válaszokat :)

2013. dec. 3. 20:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
Jeet Kune Do. Én tanultam a bátyámtól, feketeöves, 1 vagy 2 danos mester, utcán is már volt, hogy megtámadták. Önvédelem, gyors blokkolás, hárítás. Nem a bunyóra megy, hanem, hogy minél elôbb leüsd az ellenfelet aztán rohanj:D Nagyon hasznos, nem tudom, hogy van-e ilyen Pesten (biztos kell lennie) olvass utána, ha érdekel.;) (szúróvegyvert esetleg pisztolyt is megfogsz tanulni háríftani) Persze igazuk van, hogy sok évi gyakorlás és rutin kell hozzá, hogy ne blokkolj le, de jobb mint a semmi;) 14/L
2013. dec. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!