17 éves vagyok eddig vívtam 10 évet, alacsony vagyok és vékony emiatt gondoltam kipróbálnék valami olyan küzdősportot, amivel meg is tudnám védeni magam, ha olyan helyzetbe kerülnék... Nagyon sokat sportolok jó a kondim is és még kitartó is vagyok. Nem késő elkezdeni?
A krav maga, kung fu, karate, box, kick box-ról olvastam eddig! Előre is köszönöm a válaszokat :)
Jeet Kune Do. Én tanultam a bátyámtól, feketeöves, 1 vagy 2 danos mester, utcán is már volt, hogy megtámadták. Önvédelem, gyors blokkolás, hárítás. Nem a bunyóra megy, hanem, hogy minél elôbb leüsd az ellenfelet aztán rohanj:D Nagyon hasznos, nem tudom, hogy van-e ilyen Pesten (biztos kell lennie) olvass utána, ha érdekel.;) (szúróvegyvert esetleg pisztolyt is megfogsz tanulni háríftani) Persze igazuk van, hogy sok évi gyakorlás és rutin kell hozzá, hogy ne blokkolj le, de jobb mint a semmi;) 14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.