Lennél egy tánccsapat tagja?
Régen nagyon sokat táncoltam,de már egy jó ideje abbahagytam.Most viszont újra elszeretném kezdeni a táncot és ehhez jó lenne,ha összejönne egy kisebb "csapat",de én már pár embernek is örülnék.
Helyileg Szigetszentmiklós,Taksony,Szigethalom,Csepel,Halásztelek környékére gondoltam.
Ha érdekelne valakit írjon...
1. válaszolónak igen,ez eddig velem is így volt,ezért írtam már végre egyet,de nem akar senki se jönni :/
2. válaszolónak köszi azért :) téged legalább érdekelne
Korosztály? Tánc jellege (balett/társas/b-boying/...)? Tánc célja (hobbi/sport/verseny/...)?
Meglévő közeli tánciskolákat, táncklubokat ismered és egyik se jön be?
Én 18 vagyok,szóval korombeliekre gondoltam.
Igazából hobbi szinten gondolkodtam,de tőlem lehet komolyabb is.
Hip-hop és modern tánc egyveleg,de ezt is lehet még bővíteni.
Ismerem és egyik se szimpatikus nekem.
Van még kérdésed? :)
Sziaa!
Dunavarsány- WillPower Hip-Hop
Mindenféle fajta korosztályban van én is oda járok (ovisként van felrüntetve de 1. Től 5-6-7. Osztályosok járunk oda,de van felnőtt is ami neked való)
Előző vagyok
Busszal el tudsz jutni odaegalábbis taksonyból biztos ha ismered a Bakterház pizzériát,akkor onnan nincs messze a műv. Ház és a műv.ház mellett van egy tök jó ksi tükrös terem,öltözők,kedves tanárok és egy jó közösség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!