A Bear Grylls-es ruhák, hátizsákok jó minőségűek, vagy lehet kapni hasonló áron jobbat is?
Szia
Szerintem jó minőségű, én vettem egy hátizsákot, tök jól néz ki. Bár igaz, hogy drágább, mintha a Dekatlonban veszel egyet, de azért nem is úgy néz ki.
Peti
Tartsd magad távol tőle, égetsd el, moss kezet utána és töröld le Domestossal a képernyőd!
Az egész egy parasztvakítás, nehogy azt hidd, hogy ezekkel bármit el lehet érni!
Menj el a Decathlonba, és nézz körül, vagy valami katonai üzletben, és találsz jobbat, olcsóbbért.
Mittudomén milyen fasszaa angol márka, hogy így túl lehet vele élni, meg úgy... FASSZTTT!!!!!!!!!!!!!!!
Mégegyszer mondom: Ne vegyél. SZAAAR!
Mitöbb, túrázáshoz szerintem nem kell nagyon komoly. Vettem hatért egy rohadtjó táskát, mindenhol kis zsebecskék, hasznosabbnál hasznosabb, erős, fullos, minden, tip-top jó az egész.
Ivózsák-rekesz, kulcstartó, vagy 40-50 féle rekesz, Hatalmas belső tér, és a táska maga közben nem is nagy, és b@ssztott kényelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!