Szimpla kocogáshoz milyen felszerelést ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Napi majd 10km-t szoktam kocogni, sajnos gyakran kidörzsölődik a combom belseje, illetve a talpam is szokott fájni. Ezért kérdezném, hogy a sztreccses nadrág (nem tudom mi rá a szakszó), illetve a cipő típusa milyen lenne ideális? Folyó mellett töltésen szoktam futni, földes, kavicsos út.2013. nov. 21. 18:52
1/1 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a cipő futócipő legyen, tehát olyan, amit futáshoz terveztek. Hogy ezen belül milyen és honnan, arra így látatlanban elég nehéz mit mondani. Árban úgy 15.000-nél kezdődik, ami már elfogadható, de inkább több. Akkor jó a futócipő, ha elég masszív, tartja a lábad, de ugyanakkor rugalmas is.
A kidörzsölődés szerintem télen nem lesz probléma, a nagy izzadás váltja ki, de nem ilyenkor. Nem nagyon lehet erre se általánosságban mit mondani, neked kell kipróbálni, hogy mi hogy működik. Legrosszabb esetben lehet tapaszt is ragasztani a dörzsöléssel érintett helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!