Hogyan védjem meg magam?
Sziasztok... lenne nekem egy olyan kérdésem,hogy hogyan védjem meg magam mert folyamatosan egy gyerek kötekedik velem... félek megütni mert nem akarok rendőrségre kerülni... 14 éves vagyok... lassan 15 55-60 kg,169 cm magas a gyerek 1 évvel nagyobb nálam kb 172-173 cm 80-85 kg
Ugy kezdett el velem kötödni,hogy én összejöttem az EX-ével ... és azért mind mondja,hogy megver és a gyerekkel bajvan... volt már rendőrségen is... nem szeretek verekedni valami tipp? ami gyorsan megoldhato... esetleg valami fogások védelemre??? bátorságom van... csak megütni félek amit már mondtam az elején... Ja és am 8 adikos vagyok ő meg 9 ... osztálytársai verik... Normális válaszokat kérlek... Köszönöm.
általában ha valaki semmilyen küzdősportot nem csinált(néha úgy is ha igen) megse tudja ütni tisztán a másikat és ha másik is hasonló akkor jön össze az hogy csak csapkodtok össze vissza. itt van egy videó h kb mi lenne: [link]
egyébként ilyeneknél nem szokott rendőrségi ügy lenni ha emg mégis akkor ejnye bejnye. max akkor ha feljelentést tesz de a folyamatos fenyegetési miatt úgyse fog mert a végén még ő jár rosszabbul.
Te bolond vagy utolsó?
Nem megölni akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!