Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan védjem meg magam?

Tamiikaa kérdése:

Hogyan védjem meg magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok... lenne nekem egy olyan kérdésem,hogy hogyan védjem meg magam mert folyamatosan egy gyerek kötekedik velem... félek megütni mert nem akarok rendőrségre kerülni... 14 éves vagyok... lassan 15 55-60 kg,169 cm magas a gyerek 1 évvel nagyobb nálam kb 172-173 cm 80-85 kg

Ugy kezdett el velem kötödni,hogy én összejöttem az EX-ével ... és azért mind mondja,hogy megver és a gyerekkel bajvan... volt már rendőrségen is... nem szeretek verekedni valami tipp? ami gyorsan megoldhato... esetleg valami fogások védelemre??? bátorságom van... csak megütni félek amit már mondtam az elején... Ja és am 8 adikos vagyok ő meg 9 ... osztálytársai verik... Normális válaszokat kérlek... Köszönöm.

2013. nov. 21. 15:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

általában ha valaki semmilyen küzdősportot nem csinált(néha úgy is ha igen) megse tudja ütni tisztán a másikat és ha másik is hasonló akkor jön össze az hogy csak csapkodtok össze vissza. itt van egy videó h kb mi lenne: [link]

egyébként ilyeneknél nem szokott rendőrségi ügy lenni ha emg mégis akkor ejnye bejnye. max akkor ha feljelentést tesz de a folyamatos fenyegetési miatt úgyse fog mert a végén még ő jár rosszabbul.

2013. nov. 21. 16:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, viszont az a gond,hogy engem tanitottak egy időbe karete-ra és megtanitották az önvédelmi dolgokat tehát én egy jól eltalált ütéssel eltudom altatni... csak fen ál veszélye hogy belehal... ha jobban elkapom... továbra is várom válaszokat...
2013. nov. 21. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Veszel egy gázsprayt, lefújod és megvered! Ennyi!
2013. nov. 21. 17:32
 4/11 anonim válasza:
a törvény ismer olyat, hogy menthető ijedségből elkövetett pl. testisértés vagy emberölés. Ne kerüljön rá sor, de ha ne adj isten mégis elaltatnád arra hivatkozz, hogy annyira megijedtél hogy nem tudtad felmérni a dolgok következményét. ha elaltatod azzal nem csak az ő de a saját életedet is tönkrevághatod. Ha mégis cselekvésre kényszerít nem árt ha tanúk és kamerák nincsenek a közelben, mert akkor simán ott is hagyhatod.
2013. nov. 21. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Te bolond vagy utolsó?

Nem megölni akarja!

2013. nov. 21. 17:38
 6/11 A kérdező kommentje:
EZ igaz... viszont multkor is pont suliba voltunk... kamera elott es tobb osztalytarsam is ott volt...
2013. nov. 21. 18:28
 7/11 aikiboxer ***** válasza:
Ilyen szitukra a judo, birkózás vagy BJJ a legjobbak. Keress egy edzést és képezd magad. Erősödni fog az önbizalmad is.
2013. nov. 21. 18:36
 8/11 A kérdező kommentje:
no thx... nincs annyi idom barmikor talalkozhatok vle
2013. nov. 21. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Már leírtam a harmadik válaszban, hogy mit csinálj!
2013. nov. 21. 18:55
 10/11 A kérdező kommentje:
te bolond vagy...
2013. nov. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!