Tesco futópad, most akciós, milyen a teherbírása, élettartama?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 14:38
1/2 anonim válasza:
Én nagyon nem javaslom neked a teszkós futópadot. Gondolkozz: olcsó, magyarul futsz 10métert és darabjaira hullik. Én a helyedben befektetnék egy drágább, ám egy sokkal megbízhatóbb gépbe. Íme néhány jó márka: Kettler, Bremshey, Hercules, Marathon, Robust..
2/2 meszku válasza:
az árhoz sztem semmi köze a minőségnek... Bár tény, h a tescos pad nem a leg tökéletesebb, vannak apróbb hibái, pl.: a pulzusmérő ha izzadtságot kap, zárlatos lesz, futni nem lehet rajta, csak gyalogolni, 80 kiló alatt recseg-ropog-nyekereg, a korlát jobbra-balra lifeg, ha nagyobbat lépsz, letöröd a hátulját, a mérő nem pntos, de legalább mindemellé csúnya is :D
Egyszóval: NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!