Nagyon szeretnék aerobikra járni, de itt ahol élek nincs rá lehetőség, csinálhatom ezt otthon is?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 07:45
1/3 anonim válasza:
Persze, ha nem zavar, hogy egyedül kell csinálnod. Válassz jó, ütemes zenét, és youtubeon nézz szét "aerobic steps" kereséssel. Kiad rengeteg változatos lépést, amit összeköthetsz, variálhatsz. A legtöbb lassan, lépésről lépésre elmagyarázza. Mi tesin szoktunk, a tanárom mondta, hogy ő onnan nézi az ötleteket.
2/3 anonim válasza:
Én mindig itthon aerobikozom. Lehet kapni (vagy letölteni) rengeteg aerobik-dvd-t, nekem is van vagy hatféle, mindig másikra tornászom. Sosem vonzott a fitness-terem, ahol ezren ugrándoznak és izzadnak körülöttem. Ráadásul nagyrészt a belvárosban vannak, alagsorban, ahol az ablakon is csak a kipufogógázok mennek be. Itthon kinyitom az ablakot, és friss levegőn tornászhatok. Nyáron meg kiteszem a monitort az ablakba, és a füvön csinálom.
3/3 anonim válasza:
Nem csinálhatod!!!!!!!!!!!!!! MEGTILTOM!!!!!!!!!!!
Egyéb hülye kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!