Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha megakar verni...

Mit tegyek ha megakar verni olyan ember aki küzdősportot űz?

Figyelt kérdés
Barátom egyik exe elég bolond csaj,azért akar megverni mert én az ő exével járok.Egyszer szépen megdumáltunk mindent.Most meg visszahallom,hogy megakar verni...Szeretnék felkészülni, hogy ne érjen meglepetés..Megvárom mig ő kezd el kötekedni...Gondoltam olyanra ha megakar ütni megfogom a kezét és kitekerem aztán térden rúgom,hogy össze essen..Nem mondom,hogy győzni fogok de nem akarom hagyni magam.. Verekedtem már párszor de olyannal még nem aki kűzdősportot űz...
2013. nov. 14. 15:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Személyeskedés nélkül (hiszen nem ismerlek, csak általánosságban tudok írni)

Ezekről a stílusokról, Magyarországon jót még nem hallottam. Persze ismerem a népszerűsítésüket, de olyantól aki Oroszországban tanulta a combat sambót nem zengett ódákat a hazai oktatásról. Hmm, dehát ez egy dolog.

Kravmagáról is persze hogy ismerem a marketing szöveget, ki nem.

De még ha férfit képeznek, nem nőket.. őszinte leszek, ha katona lennék és kravmaga képzést kapnék.. akkor nagyon sokat gyakorolnék lőni, mert egyedül a tűzfegyverre mernék építeni bármilyen szituáció esetén. Nem akarnék kézzel-lábbal, közelharci módszerekkel varázsolni.

De hát ez az én elképzelésem, noha teljesen megértem, hogy több év nyilván a maga módján kemény katonai sambo, kravmaga képzés után nem érzed magad gyengének. Én sem érezném, nem is gondolom, hogy az vagy. Csak fenntartásaim vannak az ilyen edzésekkel szemben. Oroszországban már sambóznék, szívesen (bár fájna, de megérné).

2013. nov. 19. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!