Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jógaoktató helyet keresnék...

Jógaoktató helyet keresnék pesten. Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés

Most szeretnék belekezdeni a jóga tanulásába. Budapesten lakom, és lehetőleg olyan helyet keresek, ahol tanfolyamszerű (tehát nem olyan, amibe havi 1-2x lejárnak az emberek, és soha nem ismered az embereket). Tekintve hogy fiatal vagyok (L/15), és nincs önálló keresetem, és emellett még sportolok is, ezért valami normális árfekvésű helyet keresnék (mert pl olyan helyet is találtam, ahol 2200Ft/h, ami lehet hogy egy felnőtt nőnek megfizethető, de nekem nem), mivel sajnos nem tehetem meg, hogy havi több10ezret költsünk a sportoltatásomra:S

Egyik ismerősöm mesélte, hogy van olyan hely, ahol csak tinik vannak. Ti ilyenről hallottatok?

Előre is köszönöm a segítséget!

2009. nov. 17. 18:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!