Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Oto Chilije vagy WS teleshopos...

Oto Chilije vagy WS teleshopos változata kinek van és mennyire vált be?

Figyelt kérdés

(Előre leírom, hogy a "hülye-vagy-hogy-bedőlsz-a-marketingnek" c. kommentekkel már találkoztam, és ezekből nem kérek, ne offoljatok!! Ha van róla tapasztalatotok, akkor lehet "okoskodni")

Tehát, kalóriaszámlálással étkezem, és ebből adódóan fogytam is, de szeretném a testemet edzeni, hogy ne csak lötyögjenek a testrészeim. Személyi edzőre sem időm, se pénzem,és egyik ismerősöm mondta, hogy az Oto chili nagyon jó módszer. Ezért kérdezlek titeket, hogy megéri azt a 30ezret?(én a teleshopos verzióját venném, egy tizessel olcsóbb, és ugyanazt tudja..) Mik a tapasztalatok rendszeres használat esetén?

2013. nov. 11. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Még mindig borzalmasan sötét és tudatlan vagy.

Ennyire kib*szott nehéz utánanézni a fogyási módszereknek a neten?

2013. dec. 21. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Én megkaptam a WS teleshopos terméket karácsonyra. Tehát 2 hete van meg, de már érzek változást.

Én az elmúlt most tavaly februárhoz képest 32 kilóval kevesebb vagyok. A nyáron rengeteget jártam terembe- kardiózni, nagy ismétlésszámú súlyzós edzéseket csinálni. Emellett persze nagyon szigorú diétát is folytattam, kalóriaszámlálással sikerült elérnem a kívánt testsúlyt. Egyetemista vagyok és sajnos ősszel nem tudtam annyiszor terembe járni, mint ahányszor szerettem volna, ezért otthon próbáltam edzegetni. Fekvőzés, húzóckodtam, de valahogy a hasizom gyakorlatokat nem tudtam normálisan csinálni, begörcsölt a nyakam az erőlködésbe és tényleg nem tudtam normálisan csinálni. Ezért néztem ki ezt a gépet és végülis így lett meg. Ahogy már mondtam, hasznosnak tartom így a téli estékre, de amint lesz időm megyek a terembe és kiegészítésként fogom ezt csinálni. Az , hogy csak ettől fogyni fogsz nem igaz, persze ha betartod az 1200 kalóriás étrend táblázatot, amit a termékhez adnak, akkor tuti. Viszont ha hirtelen ilyen keveset viszel be akkor félő, hogy vissza fog jönni. Szépen mértékletesen kell a kalóriákat csökkenteni, el kell járni futni, kondizni (én használtam derékmelegítő övet, nem nem ilyen barom szauna övet, hanem derékmelegítőt és így egy picit jobban tudtam kontrollálni, hogy honnan menjen le a felesleg) emellett kiegészítésként lehet ezt a gépet használni és akkor tuti h lesz eredménye. Ha a kettő közül választasz, akkor mindenképpen a WS-teleshoppos termék éri meg jobban, hiszen 10 ezerrel olcsóbb, mint a Chili.

2014. jan. 8. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,gratulálok az eredményeidhez! :)

De NEM lehet kontrollálni hogy honnan menjen le a felesleg és hasgyakorlatokkal nem lehet fogyni.

A kalóraiszámlálás azért vacak mert az össze izmod leadhatod ha nem figyelsz..

2014. jan. 8. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
TE hülye vagy bocs.... a NYÚJTOTT LÁBEMELÉS a hasadat edzi. Elmagyarázzam hogy kell csinálni? Amúgy meg nincsen helyi zsírégetés, de ha ennyire buta vagy, vegyél még több ilyen szart, és sírj, hogy ,nem ment le a hadból"
2014. júl. 24. 10:54
 15/17 anonim válasza:

Ne bántsátok szegényt, nem csoda, hogy nem érti, hogy működik a fogyás, amikor a google tele van mindenféle népbutító ostobasággal, hihetően tálalva és remek marketinggel... Tényleg nem könnyű így az embernek eldönteni, hogy mit is higgyen.

Kérdező: nézz utána a kalóriadeficitnek!

2014. aug. 8. 12:22
 16/17 anonim válasza:
sziasztok, nem semmi hogy milyen veszekedés kerekedett itt ki. én elkezdtem használni az oto chilit mondjuk én nem fogyás céljából hanem erősítésnek, formálodásnak, de én mivel elég lusta egyéníség vagyok meg vettem a havi bérletet és heti 4-5 alkalommal járok edzeni, így ugye tuti hogy megyek és csinálom amúgy ha nem kerülne semmibe meg se mozdulnék, de persze mellete vannak még már eszközök is amit használok, és én érzem a változást az oto chilinél is egyre többet tudok.
2015. ápr. 17. 08:09
 17/17 anonim válasza:
jha és még, a másik hogy ha halgass a negatívumokra, én is elhatároztam magam hogy járok egy alkalom olyan 2 óra és olyan jó érzés hogy tudom hogy magammal foglalkozom kicsit kikapcsolodok, már ennyiből megéri az egész.
2015. ápr. 17. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!