Oto Chilije vagy WS teleshopos változata kinek van és mennyire vált be?
(Előre leírom, hogy a "hülye-vagy-hogy-bedőlsz-a-marketingnek" c. kommentekkel már találkoztam, és ezekből nem kérek, ne offoljatok!! Ha van róla tapasztalatotok, akkor lehet "okoskodni")
Tehát, kalóriaszámlálással étkezem, és ebből adódóan fogytam is, de szeretném a testemet edzeni, hogy ne csak lötyögjenek a testrészeim. Személyi edzőre sem időm, se pénzem,és egyik ismerősöm mondta, hogy az Oto chili nagyon jó módszer. Ezért kérdezlek titeket, hogy megéri azt a 30ezret?(én a teleshopos verzióját venném, egy tizessel olcsóbb, és ugyanazt tudja..) Mik a tapasztalatok rendszeres használat esetén?
Még mindig borzalmasan sötét és tudatlan vagy.
Ennyire kib*szott nehéz utánanézni a fogyási módszereknek a neten?
Én megkaptam a WS teleshopos terméket karácsonyra. Tehát 2 hete van meg, de már érzek változást.
Én az elmúlt most tavaly februárhoz képest 32 kilóval kevesebb vagyok. A nyáron rengeteget jártam terembe- kardiózni, nagy ismétlésszámú súlyzós edzéseket csinálni. Emellett persze nagyon szigorú diétát is folytattam, kalóriaszámlálással sikerült elérnem a kívánt testsúlyt. Egyetemista vagyok és sajnos ősszel nem tudtam annyiszor terembe járni, mint ahányszor szerettem volna, ezért otthon próbáltam edzegetni. Fekvőzés, húzóckodtam, de valahogy a hasizom gyakorlatokat nem tudtam normálisan csinálni, begörcsölt a nyakam az erőlködésbe és tényleg nem tudtam normálisan csinálni. Ezért néztem ki ezt a gépet és végülis így lett meg. Ahogy már mondtam, hasznosnak tartom így a téli estékre, de amint lesz időm megyek a terembe és kiegészítésként fogom ezt csinálni. Az , hogy csak ettől fogyni fogsz nem igaz, persze ha betartod az 1200 kalóriás étrend táblázatot, amit a termékhez adnak, akkor tuti. Viszont ha hirtelen ilyen keveset viszel be akkor félő, hogy vissza fog jönni. Szépen mértékletesen kell a kalóriákat csökkenteni, el kell járni futni, kondizni (én használtam derékmelegítő övet, nem nem ilyen barom szauna övet, hanem derékmelegítőt és így egy picit jobban tudtam kontrollálni, hogy honnan menjen le a felesleg) emellett kiegészítésként lehet ezt a gépet használni és akkor tuti h lesz eredménye. Ha a kettő közül választasz, akkor mindenképpen a WS-teleshoppos termék éri meg jobban, hiszen 10 ezerrel olcsóbb, mint a Chili.
Kedves utolsó,gratulálok az eredményeidhez! :)
De NEM lehet kontrollálni hogy honnan menjen le a felesleg és hasgyakorlatokkal nem lehet fogyni.
A kalóraiszámlálás azért vacak mert az össze izmod leadhatod ha nem figyelsz..
Ne bántsátok szegényt, nem csoda, hogy nem érti, hogy működik a fogyás, amikor a google tele van mindenféle népbutító ostobasággal, hihetően tálalva és remek marketinggel... Tényleg nem könnyű így az embernek eldönteni, hogy mit is higgyen.
Kérdező: nézz utána a kalóriadeficitnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!