Airsoft nimh akkumulátorról?
Figyelt kérdés
Első AEP-m, nimh akksival. A kérdéseim:
1. Gyári töltőn még egy jelző led vagy akármi sincs, nem tudom mikor van feltöltve. Ha teljesen le van merülve elvileg 3,5 órát kell tölteni. Lehet kapni AEP-hez valami értelmesebb töltőt?
2. Nimh akksit mindíg csontra le kell meríteni töltés előtt?
3. Hogy tároljam, feltöltve vagy lemerülve?
2013. nov. 11. 13:24
1/4 anonim válasza:
Elméletileg le kellene meríteni, de én mindig töltve tárolom, és a pisztolyom 3 éve működik ugyanazzal az aksival.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké, kösz szépen.
2013. nov. 13. 20:02
3/4 anonim válasza:
A töltőm nekem se jelez semmit, csak egy piros led van benne, ami jelzi, hogy töltés alatt áll, nem alszik ki vagy vált fényt, ha tele van az akku.
Mindig csak belövöm az időt, hogy mennyi kellhet általában. Olyan másfél, két órát töltök rá.
4/4 anonim válasza:
Ez alatt a kérdés alatt van egy pár hasznos link az aksikkal kapcsolatban... olvasgass! ;)
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!