Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen végzettségük van a...

Milyen végzettségük van a Forma-1es pilótáknak?

Figyelt kérdés

Csak úgy kíváncsiságból kérdezem nyilván nem a végzettségük hanem az eredményeik miatt kerültek be az F1-be-

Egyébként az ilyen hátérinfókról alig lehet találni valamit a neten.

2013. nov. 10. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%
Egy profi versenyzői karrier nem zárja ki a magasabb végzettséget, csak az F1re általában nem jellemző oda nem gondolkodó emberek kellenek hanem idomított majmok. De más sorozatokban vannak olyan versenyzők akik komoly egyetemen diplomáztak a versenyzés mellett.
2013. nov. 12. 18:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdésemre válaszoló válaszokat...

Nem is gondoltam volna hogy Webber vízvezetékszerelő :)

Hamiltonról nem tudok semmit?

2013. nov. 14. 17:13
 13/16 MrPifta ***** válasza:
azt tudom, hogy Schumacher autószerelő
2013. nov. 21. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
11/13-as: Szerintem szeretnél te olyan idomított majom lenni! Egy ember intelligenciáját nem a diplomáinak száma alapján mérik. Egy intelligens ember például nem mond ilyet olyan emberekre, akik már nem kevés dolgot értek el az életükben. ;) Lehet, hogy nem tudnának velük beszélni orvostudományokról, de ugyan már. Kit is érdekelne ez, ha ott állna bármelyikőjükkel szemben?
2013. nov. 23. 23:05
 15/16 Tibor8815 válasza:
Alonso 14 évesen lett gokart világbajnok. 19 évesen vezetett először F1-es autót és 20 évesen már a Minardival versenyzett az F1-ben! Mind ezek mellett megtanult még 3 nyelven: angolul, franciául, és olaszul! Sztem nem gyenge!! Ő a legjobb pilóta!!
2014. szept. 18. 01:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Rosberg is tud németül, angolul, franciául és spanyolul tényleg nem semmi én már 8 éve tanulom a németet de semmit nem tudok.
2014. szept. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!