A salsás lányok miért ilyen gázak?
Kb. hány ilyen lányt ismersz?
Ha nem túl sokat, akkor lehet, hogy csak általánosítasz. Annak, hogy beképzelt, nincs köze ahhoz, hogy salsázik-e vagy sem szerintem :D Aki ilyennek született, az akkor is ilyen lesz, ha zumbázik, balettozik vagy keringőzik. :))
szerintem meg is találtam a választ :
"A salsával kapcsolatban mindenkinek vannak prekoncepciói. A naivabbak igazi kubai hangulatot, könnyűvérű lányokat és latin lavereket vizionálnak maguk elég már egy egyszerű tanfolyam bejelentésétől is, a gonoszabbak egy csomó dugatlan irodistát és pár negyven körüli szűz fiút, akik ezt a táncot tekintik az utolsó szalmaszálnak, amibe belekapaszkodhatnak a boldog és teljes családi, de legalább is nemi élethez."
forrás : [link]
én ego problémát nem tapasztaltam, jó persze tényleg van egy része, aki tényleg el van szállva. De nem általános.
Namost a rondaság, bár énis alig alig láttam világszépét közülük, de ez szubjektiv.
De párkapcsolat terén tényleg látok néha elég nagy gázokat. Pl egy pár kéz a kézben, aztán másik héten mind a kettő másokkal. A nők mondták, hogy a legtöbb salsás pasi nem tud normális kapcsolatot elképzelni - ez nem azt jelenti, hogy "dugd meg, dobd el", hanem csupán a kapcsolat annyi számukra, hogy együtt vagyunk, ha bulizunk, és kész.
De én ismerek egy hölgyet, aki salsás pasitól kapott vörös rózsát, és tényleg láttam 1 éves, vagy a fölötti kapcsolatokat is :)
Azt mondjuk nem értem én sem, miért a 35 év az átlagéletkor egy ilyen buliban. Viszont az tény, hogy itt nem kell kerülgetni a drogosokat és részegeket, nem kell ellenőrizni a széket, hogy valaki lehányta-e. Amúgy a csajok nem azért járnak le, hogy salsás pasit szedjenek fel, hanem pusztán szeretnek táncolni, és ezekben a bulikban ez jóval magasabb fokon, művészien működik, mint máshol. Amúgy nem hinném, hogy antiszociálisak lennének, hiszen pont, hogy salsaKÖZÖSSÉGbe járnak szórakozni. Lehet, talán az volt a baj, h te nem salsázol... Nekik ez a hobbijuk, egy jól táncolónak nagyobb esélye van náluk.
"ráadásul még zumbázott is :D"
Úristen! :DDD A zumbával is bajod van, most akkor mindennel bajod van aki nem ivós buliba jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!