30 évesen milyen fürdőruhában menjek úszni tanulni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 08:15
2/9 anonim válasza:
Amiben szeretnél, de a praktikus az az egyrészes.
3/9 anonim válasza:
ha krapek vagy akkor a bikinit azé gondold meg...
5/9 anonim válasza:
Én heti 3-szor járok úszni nagyobb távokat és mindig erősebb-sportosabb melltartót veszek fel és ugyanilyen erős bikinit is, akár 1 számmal kisebbet is.
1-2 alkalommal voltam vékony pántos, háromszöges melltartóban és sokszor kellett igazítani: ide-oda lobogtak a melleim :)). Ugyanez a bővebb bikinikkel is ... kiszálláskor :P.
7/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen mintásban: sötétzöld alapon piros pöttyök.
8/9 anonim válasza:
úszódressz! Sok évnyi úszás után nem tudnék mást mondani! Sokkal kényelmesebb úszódresszben úszni, nem kell igazgatnod, teljesen fed és kényelmes! :) nem hiába találták már ki. :)
9/9 anonim válasza:
Szia! :D
Szerintem egy spotrtos adidas,vagy nike egyberészes,ha nem akarsz magadból sokat mutatni,de ha olyan az alakod,akkor még minidg Nke/Adidas sportos bikint.A Dechatlonban(nem tom hogy kell írni) nagyon jók vannak!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!