Hogy legyek autóversenyző?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és autóversenyző szeretnék lenni, leginkább a Forma 1 érdekel. A gokartot már kipróbáltam, de komolyan nem csináltam. Mi kell ahhoz, hogy versenyző legyek, hol lehet elkezdeni?2013. okt. 20. 21:31
11/12 anonim válasza:
Ide már kevés a tehetség! Szintén 14 vagyok, és van az a Báldi Gergő, aki most került be a Suzuki kupába! Van egy rendezvény minden évben ahol egy szimulátoron Macau-ban kell menni pár kört, és a top 3 versenyezhet Michelisz Norbi ellen... Na ezt a Báldi gyereket 2mp-vel úgy elvertem mint a szart.. Michelisz is csak pár tizedet vert rám.. És ki emlékszik rám? Senki! Ki ismeri Báldigyereket? Mindenki! Ennyit erről... Bízom benne, hogy nekem összejön ez az autóversenyzős pályafutás! Sok sikert neked is!
12/12 anonim válasza:
Kedves előző!
Mondani, írni bármit lehet. Szerintem te is ezt tetted, ha még arra sem vagy hajlandó, hogy kiírd a nevedet, és utána is lehessen nézni, hogy te tényleg majdnem olyan jó vagy-e, mint Michelisz Norbert.
Ha tényleg igaz, akkor gratulálok, de ezt így nehéz elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!