Mit tudok a terdemmel kezdeni?
Korubelul egy fel eve kezdtem futni, az elejen meg semmi bajom nem volt aztan egy ido utan a terdeim elkezdtek fajni, es "kattogni" ugymond.. Tegnap futottam egy hosszabb tavot, es mar eszrevettem hogy a bokam sem az igazi. Valamit tudnek ez ellen tenni? Esetleg a porcerosito segithetne!?
Kerlek segitsetek, nem szeretnem abbahagyni a futast, ez az eletem es emiatt a dolog miatt abba kellene hagynom ha ugy adodik, de en nem szeretnem .. Elore is koszonom!!
Hol futsz, miben futsz?Az sem mindegy....
Az ízületvédők segíthetnek, de ez több hónap. Szerintem abba kéne hagynod, nem ér ennyit az egész (pláne gondolj öregkorodra)
hogy oszinte legyek nem gondoltam ilyesmikre...
pontosan mik ezek?
a guggolás és a vádlierősítés.
ez történhet saját testsúllyal,vagy súlyzóval.
de mivel nálad már,mint írod kialakult a probléma,ezért célszerűbb lenne a saját testsúlyos erősítés és mellé az arhroxon ízületvédő.
guggolás program fegyencedzés 1es könyv.
váldi edzés fegyencedzés 2es könyv.
futás közben a gerinc is kap,szóval törzsre sem ártana edzeni,arra ott van a könyvben a híd,a lábemelés,3as befutó edzésterv.
ezt a kérdést is átolvashatod tanulságos-
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!