Hogyan tudnám leadni a még megmaradt zsírt a hasamról?
Figyelt kérdés
A tavalyi évben jelentős fogyás volt nálam, ami az idei évben is kitartott. 17 éves vagyok és 79 kg, 185 cm magas, szóval teljesen normális ez a testsúly számomra. Eldöntöttem, hogy kockásítani fogom a hasam, viszont ahhoz el kellene tüntetnem a még megmaradt zsírpárnát a hasamról. Hiába fogyok le 72-73 kg-ig, ennek a rétegnek egy része továbbra is a hasamon marad és 72 kg alá egyszerűen nem tudok fogyni, így fogalmam sincs, hogy hogyan, milyen módszerrel tudnám eltüntetni ezt a kellemetlen réteget. Most diétázom, de tartok tőle, hogy ez nem lesz elég. Az egyik szaklapban azt olvastam, hogy a kockásítás szempontjából a felülés felesleges, mert nem tünteti el a zsírréteget, csak a diéta. Viszont mint már mondtam, csak 72 kg-ig tudok fogyni, így ami addig nem megy le, az diétával már azután sem fog.2009. nov. 11. 19:41
1/1 anonim válasza:
sajnos ez így van...fogyni kell...addig hiába a felülés...diéta,kardió...max ha nem megy nyomj be egy kis táp.kieget mellé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!