Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Erősítő gumiszalag vélemények?

Erősítő gumiszalag vélemények?

Figyelt kérdés
Láttam, sportolók használják és elég jónak tűnik, mivel sok gyakorlatot lehet csinálni és különböző erősségekben vannak. Mennyire lehet ezekkel edzeni és milyen erősséggel lenne érdemes kezdeni? Súlyzóban öt-hat kilóssal kezdtem.

2013. okt. 18. 13:15
 1/2 aikiboxer ***** válasza:
Én régóta használok thera band szalagot és nagyon szeretem. Egyrészt mert kicsi, könnyen hordozható, másrészt mert nagyon jól alkalmazkodik az igényeidhez -- kicsit rövidebbre fogod és máris nagyobb erő kell hozzá. Olyan gyakorlatokat is tudsz vele csinálni, amikhez amúgy gépek kellenek (tipikus pl. az ütésirányú erősítés, vagy judóhoz a húzás, amit szabad súllyal nem tudsz megcsinálni mert a gravitáció csak lefele húz). A hátránya viszont hogy nem lehet kapni még erősebbet (legalábbis ebből a fajtából), így meg se közelíti az igazi súlyok terhelését. De 5kg-mal simán versenyképes, sőt. feketét vegyél plusz kell hozzá fitness kesztyű is mert szétszedi a tenyeredet.
2013. okt. 18. 13:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem tudod mennyit bír kgban a fekete? Azért szeretnék fejlődni, nagyobb súlyra térni, de nem akarok az elején túl erőset venni.
2013. okt. 18. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!