Hogyan lehetne vastagabb a karom?
Figyelt kérdés
Valami viszonylag egyszerű és olcsó mód létezik, hogy megnöveljem karom méretét? Szerintem arányaiban jóval kisebb mint a lábam. 2 méter magas (80kg) vagyok szóval hosszú karjaim is vannak , de úgy nézek ki mintha pálcika karjaim lennének. :( Konditerembe nem szeretnék menni, tabletták és egyéb szerek nem érdekelnek. Valami olyan megoldás lenne a legmegfelelőbb amit panel lakásban is véghez tudok vinni.2013. okt. 11. 19:35
1/4 anonim válasza:
Hát figyelj.. Szerintem egyél sokat és majd lesz valami.. :)
Amúgy kiközösítenek hogy változtatni akarsz magadon??
Vagy csak neked nem tetszik? :))
2/4 anonim válasza:
Keress rá: fegyencedzés, alapismeretek (gugli első találat), tömegnövelő étrend.
3/4 A kérdező kommentje:
szerencsére nem közösítettek még ki soha (le is kopogom gyors), csak bennem is él az a (talán rossz) sztereotípia, hogy az előny a nőknél ha vastag a karod és kinézel valahogy :)
2013. okt. 11. 20:09
4/4 anonim válasza:
Edzeni kell karra, különben csak a hasad fog nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!