Az igaz, hogy a felmentett diák is jelen kell legyen tornaórán sportfelszereléssel együtt?
Figyelt kérdés
A tornatanárunk azt mondja, hogy ha felvagyok mentve tornából, én is fel kell öltözzek sportfelszerelésbe. Ez normális dolog? Szerintem nem...2013. szept. 30. 18:16
1/12 SSanchez válasza:
Szerintem sem, azért vagy felmentve, mert nem tudsz tornázni, akkor meg teljesen felesleges átöltöznöd.
2/12 anonim válasza:
Vigyél be magaddal egy nyelvtankönyvet! Azért hátha nem fog szólni...
3/12 anonim válasza:
A tornaruha nem viszont az igaz, hogy jelen kell lenni.
Sose lehetett hazamennünk vagy akármi még ha utolsó óránk is volt /7.-8. órába/
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor normális a tanár? Most mit csináljak öltözgessek minden héten a semmiért? Vagy ha nem vagyok hajlandó átöltözni, tehet valamit?
2013. szept. 30. 18:30
5/12 SSanchez válasza:
Ha nagyon nem bír magával, szólj szülőnek, beszéljen vele, olyan lesz utána mint a kezes bárány.
6/12 aikiboxer válasza:
Normális tornatanár, ha fel vagy mentve, akkor nemhogy felöltöztet mezbe, de ráadásul olyan feladatokat ad, amiket meg tudsz csinálni. Annyira csak nem lehetsz sérült, hogy SEMMIT ne tudj csinálni...
7/12 A kérdező kommentje:
Fel vagyok mentve, tehát nem írhat nekem jegyet, és nem is adhat igazolatlan órát. Úgyhogy kapja be!
2013. okt. 1. 15:53
8/12 aikiboxer válasza:
Megkérdezhetem, hogy mivel vagy felmentve?
9/12 anonim válasza:
3as vagyok
'és nem is adhat igazolatlan órát. ' Gondolom orvosi igazolásod van. Az nem az órák látogatása alól ment fel. Szóval benn kell lenned órán. Mivel ő a tanár és nem te ezért neked ebbe nincs beleszólásod, hogy mikor ad.
10/12 aikiboxer válasza:
És az orvosi igazolást sem az egész óra alóli felmentésre szokták kiadni, hanem specifikus gyakorlatokra, pl. gerincproblémával szekrény- és magasugrásra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!