Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A túrázás az sportnak számít?

A túrázás az sportnak számít?

Figyelt kérdés
Szoktam erdőkbe, réteken mászkálni. Eléggé sokat. Szóval járom a természetet, ami ugye nem kibetonozott út. Na, és sokan azt mondják, hogy ez nem sport... Aza sport, ha futsz, úszol, biciklizel... Tehát, ha valami gyors mozgást végzel.... Igaz ez? Akkor lényegébe én nem sportolok?
2009. nov. 7. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig sport ez is,hisz lehet nevezni távgyaloglásnak is...Ha naponta 1 órát gyalogolsz/túrázol,egészségesebb mint a betonon kocogni..
2009. nov. 7. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen sport.Jó,nem egy kűzdősport,nem csapatsport,de sport.Ha én minden nap egy fél órát lépcsőzöm az is sport.
2009. nov. 7. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
A túrázás is sport, csakúgy, mint a hegymászás, stb. Csak éppen nem versenysport, hanem "hobbisport"..
2009. nov. 7. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:

ttt.tr.hu

nézd meg egyszer

2009. dec. 3. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!