Van-e Szegeden olyan egyetemista lány, aki vidéki és a hétköznapokban, néha egyedül érzi itt magát?
Kedves Válaszolóm!
Sajnálom, hogy kérdésemnek számodra szexuális kicsengése lett! Ha figyelmesen olvastad volna: egyetemistát kérdeztem. Akik pedig, minimum már 19, de inkább huszonévesek! A pedofília, pedig idős emberek (és nem csupán férfiak), ha erre gondoltál fiatalkorúak, főként gyermekek iránt érzett szexuális vonzalmát jelenti. Tehát, ha én, mondjuk 40 éves nő lennék, s 38 éves fiút keresnék, akkor pedofil lennék? Vagy csak akkor, ha férfi vagyok, s 38 éves nőt keresek?
Az meg sem fordult a fejedben, hogy én is hasonló helyzetű lehetek?
Talán a túlzott TV nézés, vagy az internet tapasztalatai? Én a magányosság és a szabadidő értelmes eltöltésére, és barátságra gondoltam. Sajnálom, ha ennyire félreérthető a kérdésem.
Felesleges belekötni. Ha sokkal részletesebb lenne a kérdés, arról se tudná senki bebizonyítani, hgy minden igaz, amit a kérdező leírt.
Nyilván a kérdésre válaszolónak, aki megfelel a kritériumoknak, szintén van esze, és előbb beszélgetés, facebook, telefonálás, stb. keretében győződik meg a kérdező megbízhatóságáról.
Na végre egy értelmes válasz:))) Igen, bárki írhat bármi kamut is részletesen. Lehet, hogy a kérdés szűkszavúsága, információ gyengesége gyanút kelthet. Pláne itt, a virtualitásban! És talán ez sem véletlen.
Egyébként 27/F és végzett építész.
Mert korban, érdeklődésben, hozzám illenek.(Illenének.)
De ezen túl, csak értelmes hozzászólásokra reagálok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!