Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a tesi órákkal?

Mit kezdjek a tesi órákkal?

Figyelt kérdés
Lényegében pontosabban a kérdés az lenne, hogy lehet-e olyan felmentést vagy valami dolgot kezdni, hogy ne kelljen az iskolában tesiznem és akkor otthon ezt bepótolnám 2x vagy valami ilyesmi és akkor erre kapnék mondjuk egy 2 est ami nekem bőven elég.. Tudom ezt nem tudják ellenőrizni sem és jegyet sem tudnának adni rá, de egyszerűen én nem tudok mások előtt tesizni.. Volt egy balesetem még 8. ba és fél évig nem tudtam tesizni aztán pedig a nem tudtam normálisan futni és úgy kb 1 évig nem tesiztem most újra itt a tesi és a tanárnak is mondtam a balesetet, hogy kell venni valamit ami tartja a lábam és hogy addig nem igen akarok futni.. Ő ezt megértette és azt mondta, hogy akkor sétáljak csak az a probléma hogy sok dolgot ami lábbal ezen belül térdel kapcsolatos nem tudok megcsinálni (guggolás,térdelés).. Ez mellet még nem szeretek mások előtt öltözni és ezért sem szeretnék iskolába + 1 ok oké nem kell velük törődni de az iskolában úgy van hogy középen van kint a pálya és körbe az épület és mikor valakinek nincs órája ott mereszti a szemeit és (nem vagyok vékony..) sokszor cikiztek már mikor elkezdtem futni és ezért sem merek.. :( Valaki valami tanács,ötlet? (Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ne törődjek velük öltözzek át és tesizzek.. erre azt mondom, hogy probálkozom, de nem megy és tudni illik elég érzékeny személy vagyok és eléggé egy kis beszólással is megtudnak bántani..)

2013. szept. 23. 14:51
 1/3 kovpet ***** válasza:
100%

Nem a tesi neked a bajod, hanem az énképed. Nem az okozatot kell kezelni, hanem az okot kellene megszüntetni. Vagy az életed további részét remeteként képzeled el?

Előbb vagy utóbb muszáj leszel más előtt tenni dolgokat, pl munkahelyen vagy orvosnál. Vagy ha lesz párkapcsolatod (mert gondolom, most nincs, de javíts ki ha tévedek).

2013. szept. 23. 15:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem én hogy van egy oka és azt kell megszüntetni, de valahogy megkönnyíteni az ok megszüntetését ha mások nem szólnának bele azaz úgy értem nekem úgy könnyebb lenne ha egyedül edzenék itthon suli órai tesi órák helyett is mint hogy mindenkivel együtt kb. olyan gyakorlatokkal amit a térdem miatt nem tudok megtenni.
2013. szept. 23. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint nem évekig ezt csinálni hanem ameddig helyre jön a lábam és megtudom csinálni azt amit a többiek is.
2013. szept. 23. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!