Melyik diabolót érdemes választani? Help me. (:
Figyelt kérdés
Szeretnék diabolót vásárolni, de nem tudom melyik lenne a legoptimálisabb.
Kettő közül melyik a jobb? A 4 inch (102 mm)-es átmérőjű, vagy az 5 inches (130 mm)-es?
Ha valaki játszott/játszik diabolón, akkor az kérem írja le, hogy szerinte melyik a jobb. Nem szeretném megvenni, és később megbánni a döntést, mivel játszani nem tudok, de szeretnék megtanulni.
Azt szeretném választani, ami jó egyaránt kezdőknek és haladóknak is (akár profiknak is :) ).
Ha valaki tud segíteni, annak előre köszönöm! :)
15/F
2009. nov. 5. 21:22
2/2 anonim válasza:
Szerintem egy Duncan Phoenix diabolot erdemes venni en is ezzel kezdtem,valojaban ugy tunik hogy profiknak valo es bizony azok is tudnak jol vele profi trukkoket eloadni.Ha meg nem diaboloztal es szeretnel megtanulni,es aztan profin is jatszani akkor mindenfele keppen ezt ajanlom en neked.Itt egy oldal ahol meg is tudod rendelni alacsony aron 135 lej=8000 ft kiszallitassal eggyutt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!