Az gáz ha egy lány Hip-Hop táncra jár?
Gyógytornára és önvédelem oktatásra kellene járni (itt egyedül a kravmaga ami kissé ciki, de elmegy a semminél jobb).
Tehát szerintem a hip-hop értelmetlen és ciki, ha mellette nincs értelmes edzésed. Kiegészítésként, szórakozásként semmi baj nincs vele.
Nem értem az egyetnemértést.
Azt írtam, hogy kiegészítő edzésként, szórakozásként jó, ha az embernek megvan a normál edzése is mellett.
De neked bármilyen mozgás megteszi, más elvárási szintet ütünk meg.
Én azt feltételezem, hogy minden ember csiszolni szeretné a mozgását, egészséges akar lenni, ráadásul minél hosszabb ideig mozgásképes. Ezért mindenképpen Taichi, Jóga edzést, erősítést végez (ésszel) hiszen ezek alapozzák meg ezeket, aztán persze elsportolgat meg hobbizgat mellette ki mit szeret: tánc, küzdősport, lovaglás stb..
No gondolom ezt én, és válaszolok ez alapján. Ma egy iskolás lánynak önvédelmi képzésre van szüksége. Tök jó, hogy mellette táncolgat, de egyáltalán nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!