Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2-3 hónapja kezdtem futni...

2-3 hónapja kezdtem futni terepen. A célom az alsótestem formálása, milyen tempóban, technikával érdemes ezt tenni?

Figyelt kérdés

Olvastam sok cikket erről és ellentmondásokba ütköztem. Van ahol azt tanácsolják, hogy szakaszosan fussak gyorsan, majd lassabban és ezt váltogassam, máshol meg azt írják, célravezetőbb, ha lassú (beszélgető) tempóban futok hosszabb távon.

Melyiket technikával érdemes szerintetek formálni a lábaimat és a fenekemet? Nem vagyok túlsúlyos, csak ritkán mozogtam eddig. Most 2-3 szor megyek egy héten. Türelmes vagyok, nem várok sem csodát, sem gyors, világra szóló eredményt. Mit tegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 11. 20:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. szept. 11. 21:25
 12/15 Osynho ***** válasza:

"A célom az alsótestem formálása"

Ezt írtad a kérdésben. Én pedig felvetettem, hogy a táplálkozás a lényeg. Annyira keresed itt a megfelelő technikát, de egy szót nem írtál arról, hogy hogyan kajálsz. :) Pedig fontosabb, mint maga a mozgás.

2013. szept. 11. 21:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor az intervallum edzést kiegészítem guggolással meg kitöréssel és akkor hátha...:)
2013. szept. 11. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
+ tömegnövelő étrenddel és akkor okés.;)
2013. szept. 11. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Jó! Ennek utána járok és még egyszer köszi! :)
2013. szept. 11. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!